Home & Garden >> Hem Trädgård >> Housekeeping >> Rengöringsapparater >> Content

Hur får Burnt Plast bort av keramik

misstag lämnar en plastskåleller väska på en het keramisk yta skapar en svår - till - ta bort röran . Värmen kommer att bränna plasten objekt på ytan och lämnar ett eventuellt permanent missfärgning på keramiken . Ju snabbare du tar bort bränd plast , desto mindre sannolikt en permanent fläck uppstå . Dock kommer olovligt bortförande ökar risken för skador på den keramiska ytan . Överdriven skrapning lämnar permanent etsning på ytan . För att förhindra att detta händer , ta bort den brända plasten noggrant . Detta är vad du behöver
Isbitar
Plast sandwich baggie
Fönster skrapa med rakblad
Bakpulver
Sponge
luddfri trasa
handduk
Visa fler Instruktioner
1

Lägg isbitar till en smörgås baggie och hålla baggie på plast för 2-5 minuter tills den brända plasten hårdnar och blir sprött .
2 < p > Använd en fönsterskrapasom har ett rakblad fastsättning försiktigt skrapa den brända plasten från den keramiska ytan . Addera 3

skrapa plasten på ett skonsamt sätt med lätt tryck för att undvika att skada den keramiska yta. Om du möter motstånd , håll baggie fylld med isbitar i flera minuter och fortsätter att skrapa tills du har tagit bort den brända plast .
4

Applicera ett tunt lager av bakpulver över en sida av en fuktig svamp. Skrubba keramiska ren med bakpulver - täckt svamp .
5

Torka av skitiga bakpulver rester av keramik med en luddfri trasa och torka med en handduk .
< br >

från:http://hem.98905.com/housekeeping/cleaning-appliances/1012016716.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.