Regler för rökdetektorer i byggnader

Rökdetektorer är bra att din familj och nära och kära när en brand startar . Du kan sova , eller i en annan del av huset inte kan se eller känna lukten av rök , tills det är för sent . Krav som anges av National Electric Code statliga särskilda bestämmelser för ditt hem , beroende på hur många historier du har . Det är viktigt att notera dock att varje stat kan ha ytterligare krav som bör undersökas vid köp , försäljning eller bygga ett hem .
Unfinished väggar och tak Home

Per National Electric Code ( NEC ) 2002 , det krävs i byggnader där väggar eller tak inte är färdig och som är under uppbyggnad som larmet hårdkodade i en brytare . Detta säkerställer att den flyttbara larm som oftast kommer inte att falla av eller skadas under renovering eller konstruktion. Om en elektriker installera ledningar i en byggnad , och brandvarnaren tappas och bryts , skulle det inte finnas en avancerad varning mot brand .
Ockuperade livsrum Home

Byggnader är måste ha en brandvarnare per nivå av beboelig plats . Det krävs inte att en rökdetektor finnas på en vind eller krypgrund som inte upptas av människor som livsrum . Emellertid krävs det att källaren eller källaren i en byggnad vara försedd med en rökdetektor . Dessa detektorer kan vara svårt kabelansluten till brytaren rutan för mer säkerhet , även om de får vara batteridriven .
Sovrum Home

Förutom att placera en brandvarnare på varje nivå bör det finnas en i varje rum som används för att sova . Om du har tre barn som har egna rum , till och med på samma nivå , bör det finnas en brandvarnare i varje sovrum . För ytterligare skydd , är det också rekommenderat att larmen vara svårt kopplas till varandra så när man aktiverar , kommer de andra att följa .