Hur man installerar en detektor kolmonoxid

Det finns en mängd kolmonoxid detektorer på marknaden . En billig sort kan hittas på sådana butiker som Sears och Wal - Mart och i järnhandeln . Det finns också detektorer som gränssnitt med en kontrollpanel för ett säkerhetssystem eller som kan observeras av en övervakningsföretag.
Du behöver
koloxiddetektorn Omdömen Electric Drill /diverse bitar
Fish Tejp
Multiuse Skruvar
Skruvmejsel Set
Instruktioner
Genomföra Preliminär forskning
1

Tänk på din hem . Använder du gasapparater eller elektrisk ? Har ditt hus inkludera ett intilliggande garage ? Om du använder elektriska apparater och du inte har ett intilliggande garage , behöver du inte en kolmonoxiddetektor. Men om du använder gas och /eller du har ett intilliggande garage , kan du överväga att använda en detektor kolmonoxid .
2

Välj en detektor som är UL -certifierade .

installation av sensorn
3

Du behöver följande verktyg: . drill , skruvmejsel , skruvar , verktyg till fisktrådargenom väggar
4

Läs installationsinstruktionerna som kommer med sensorn .
5

Lokalisera gasugn .
6

med hjälp av borr och skruvar , montera detektor kolmonoxid i taket nära ugnen . Om detektorn är en fristående eller trådlös modell , är du klar .
7

Borra ett hål i taket för att dirigera detektorns tråden mot systemets kontrollpanel om din detektor gränssnitt med din säkerhet systemet. Var beredd på att borra hål i väggar och dra kabeln genom att få det att kontrollpanelen .
8

Anslut kabeln till rätt ingång på kontrollpanelen .
9

Upprepa stegen för att installera sensorer i närheten av ditt sovrum och ett intilliggande garage .