Installera en Utsugshäll

En utsugsHälldrar rök och ånga nedåt , hålla dem från att komma in luften i köket . Det finns två ställen en downdraft spishäll kunde gå: mot väggen eller i mitten av köket på en ö . Instruktionen omfattar installation av en downdraft häll mot en wall.Things du behöver
2 bitar av plywood
Drill
4 skruvar
Caulk pistol
Visa fler Instruktioner

1

Mät storleken på det område där downdraft spishällen kommer att placeras . Välj ett område utan någon gas eller elektriska anslutningar på den bakre väggen där spishällen ska placeras ( de kunde störa downdraft ) . De elektriska eller gas anslutningar kan vara på sidorna . Köp en häll som passar detta utrymme .
2

Placera hällen på disken . Skjut tillbaka mot väggen tills det finns så lite som en .05 - tums öppning . Det finns fyra fästen som hjälper fästa spishällen och downdraft till disken . Det finns två på downdraft ( som sitter upp nära väggen ) som kommer att komma ner under disken och två på sidorna av spishällen för att ansluta till disken . Dessa måste skruvas i skåpet underifrån . Addera 3

Lägg två extra plywood parentes . Dessa utjämning fästen för det mesta inte kommer med spishällen . Mät från toppen hos räknaren till botten. Det blir längd som behövs för de båda konsolerna . Placera en på varje sida under downdraft och skruva fast dem i väggen . Detta kommer att hjälpa spänna downdraft och hålla den nivån .
4

Anslut styrmodulen. Borra tre hål i skåpet i närheten av backdraft där styrenheten blir . Det kommer att ha tre vingmuttrarsom de tre skruvarna kommer att behöva engagera sig . Gå under disken för att avsluta dem för hand ( helt enkelt vrida ihop dem ) . Detta kommer att hålla styrmodulen på plats .
5

Använd fogar runt öppningen på styrmodulen . Om det finns några öppningar från disken till styrenheten , måste du täta dem så att eventuella vätskor som droppa igenom inte kommer att påverka ledningar .
6

Anslut hällen downdraft i sin elanslutning på sidan av disken för att den ska starta . Addera

Nästa artikel