Home & Garden >> Hem Trädgård >> Home Safety >> Rökdetektorer >> Content

Hur att dölja rökdetektorer

En brandvarnare är ständigt vaksamma mot faror av rök inandning eller brand . För att förhindra en brandvarnare från att manipuleras , dölja det genom att placera det bredvid en hängande tak armatur som har ersatt det ursprungliga i taket . Den hängande ljus fixturen kommer att dölja närvaron av brandvarnaren så att normalt uppmärksam inte kommer att märka att det är där. Du behöver leveranser från en järnaffär tillsammans med verktyg som vanligen finns runt huset . Minimala elektriska färdigheter kommer också att behövas . Detta är vad du behöver
Ladder
stjärnskruvmejsel
rökdetektor monteringsplatta
Trä skruvar
hängande takarmatur
Glödlampa
Visa fler Instruktioner
< br > 1

effektbrytaren som levererar elektrisk kraft till en överliggande belysningsarmatur , till exempel i köket. Testa strömbrytare för att bekräfta att det inte finns någon ström .
2

Placera en stege nedanför den överliggande armatur . Ta bort skruvarna från sidorna på kupolen som täcker lampan . Placera kupol åt sidan. Skruva loss lampan och lägg den åt sidan . Addera 3

Ta bort skruvarna som omger den överliggande armatur med en stjärnskruvmejsel . Dra fixturen av taket . Ta bort skruv - fliken kontakter lindade runt de tvinnade ledarpar med fingrarna . Separera ledningarna. Placera fixturen åt sidan .
4

Skjut de ledningar som är i hålet i taket genom centrum av rökdetektor monteringsplatta . Skruva fast plåten i taket , över hålet , med hjälp av träskruv och stjärnskruvmejsel .
5

Twist slutet på den svarta kabeln från brandvarnaren i slutet av den svarta kabeln från hålet . Tvinna änden av den vita kabeln från brandvarnaren i slutet av den vita kabeln från hålet . Vrid kopparfärgad tråd från rökdetektorn kring kopparfärgadtråd från hålet .
6

Tvinna änden av den svarta kabeln fäst vid hängande taklampan bas runt den tvinnade par svarta ledningar som sträcker sig från rökdetektorn och från hålet . Tvinna änden av den vita kabeln fäst vid basen runt den tvinnade par vita trådar som sträcker sig från rökdetektorn och från hålet . Tvinna änden av kopparfärgadtråd fäst vid basen runt partvinnad kopparfärgade trådar som kommer från rökdetektorn och från hålet .
7

Placera hängande taklampan bas på taket , intill hålet. Skruva trä skruvar genom de färdigskurna hål i botten och i taket med hjälp av stjärnskruvmejsel .
8

Placera en skruv - fliken kontakt över varje par av tvinnade trådar . Skruva fast kontakterna på kablarna tills motstånd känns . Tryck in kablarna i hålet . Placera rökdetektorn mot fästplattan. Vrid detektorn på sockeln med en medurs rörelse .
9

Placera en lampa i lamphållaren i slutet av den hängande takarmatur . Återställ elkraft . Brandvarnaren är nu förklädd genom närvaron av den hängande ljus och lampan är belysningen . Addera

från:http://hem.98905.com/home-safety/smoke-detectors/1012016586.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.