Home & Garden >> Hem Trädgård >> Home Safety >> Rökdetektorer >> Content

Hur man byter en rökkanal detektor med Heat

En brandvarnare placeras inuti en kanal kan upptäcka rök fläktade genom väggarna i huset , till skillnad från en detektor monteras på en vägg eller tak . För att ersätta en rökdetektor som är inne i en kanal med en detektor designad för att upptäcka värme istället , avbryta den elektriska strömmen till brandvarnaren först . Rökdetektorn kan sedan avlägsnas från kanalen och ersattes med värmedetektorn . Inga särskilda kunskaper krävs , men du kommer att behöva några vanliga hushåll verktyg för att göra bytet . Saker du behöver
Ladder
Elektrisk skruvdragare , Phillips - head tip
Glas
Ficklampa
Avbitartång ruler
sidavbitare
Skruv - tab -kontakter < br >
Visa fler Instruktioner
1

Leta kanalen där brandvarnaren sitter - det normalt kommer att vara nära taket på väggen eller i taket , eftersom röken stiger . Placera en stege så att du kan nå kanalen .
2

Ta bort skruvarna från hela kanalen med en elektrisk skruvdragare med en Phillips - head spets , inställd på " Reverse ". Placera skruvarna i ett glas för att hålla dem säkra . Addera 3

Dra kanalen från väggen eller taket . Lägg den åt sidan . Shine en ficklampa inne i kanalutrymmetför att bekräfta att rökdetektorn är inne .
4

Gå till brytaren . Ut brytaren som levererar elkraft till det område där brandvarnaren är placerad .
5

Ta bort skruvarna kring brandvarnaren med stjärnskruvmejsel . Placera skruvarna i glaset. Dra rökdetektorn ut ur facket . Skär kablar anslutna till baksidan av detektorn med en avbitartång . Släng rökdetektorn ordentligt Ta provtagnings -och avgasrörenfrån brandvarnaren .
6

Strip 1/2 tum av isoleringen från ändarna av kablarna kommer ut ur facket med hjälp av tråd strippor . < br >
7

Skala ändarna av kablar anslutna till baksidan av värmedetektorpå samma sätt som just gjordes ; Om kablarna är färdigtagen, kan du bortse från att göra detta steg .
8

Linda ändarna på liknande färgade trådar från värmedetektorn runt ändarna av trådarna från facket . Vrid en skruv - fliken kontakt över varje tvinnade trådpar . Fortsätt att vrida kontakten i vajrarna tills det finns tungt motstånd .
9

Placera värmedetektorn i facket så att den intar samma position som brandvarnaren gjorde. Ställ in den elektriska skruvdragare på " Forward ", inte "Reverse ". Skruva fast skruvarna hålls från rökdetektorn genom hålen i sidorna av värmedetektornoch in i bordläggningen i facket med hjälp av Phillips screwdriver.Attach provtagning och avgasrörentill värmedetektorn på det sätt som beskrivs i bruksanvisningen som följer med detektorn .
10

Placera kanalen tillbaka över facket . Sätt tillbaka skruvarna. Återställ den elektriska strömmen på brytaren . Addera

från:http://hem.98905.com/home-safety/smoke-detectors/1012016584.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.