Vad är bygg för ett badrum Brandvarnare

? Fire utgör en betydande risk för någon bostad . Bränder och röken de skapar är ansvariga för många skador och dödsfall i USA varje år . Därför är alla 50 stater kräver brandvarnare skall installeras i alla typer av bostad , oavsett om det är ett enfamiljshus , en duplex eller lägenhetskomplex . Placeringen av din brandvarnare är avgörande , och kraven för ett badrum brandvarnare läggs ut i byggnadsordningen av varje stat , länet och staden . Typer av badrum Brandvarnare

Badrum brandvarnare i hemmet , oftast i form av rökdetektorer , finns i en mängd olika typer . Den jonisering brandvarnare är den äldsta typen , och är den du vanligtvis hittar i äldre bostäder . Denna typ aktiveras när rök aktiverar joner som ingår i huset hos detektorn och löser ut larm. Fotoelektriska brandvarnare är en andra typ , och aktiveras när rök passerar genom en ljusstråle som skapats inuti huset av detektorn. Brandvarnare finns också tillgängliga som kombinerar båda teknikerna , och att också upptäcka kolmonoxid.

Badrum och Building Code

Badrum brandvarnare behandlas i varje byggnad kod i tillvaron , oavsett var du bor . Det övergripande faktum täckt i alla byggnormer och brand koder är att brandvarnare och rökdetektorer inte bör installeras i ett badrum , eftersom ångan från en varm dusch eller bad utlöser brandvarnare . Ett badrum brandvarnare som ligger inom 20 meter från ett badrum måste vara den fotoelektriska typen . Rökdetektorer som är längre än 20 meter bort från ett badrum måste vara antingen en kombination detektor - jonisering och fotoelektrisk detektor eller en av varje typ installeras bredvid varandra . Byggnaden kod gäller för alla bostäder , oavsett när de byggdes .

Alternativ till badrum Brandvarnare

Du får installera en värmedetektori ditt badrum i många städer som ett alternativ till en rökdetektor . Staden Burlington , låter Vermont installation av värmedetektorer i badrum, vindar och kök . En värmedetektorär acceptabelt i ett badrum , eftersom det kommer att aktiveras endast genom hög värme i en brand i stället för ånga från en dusch eller bad .
Fastprogrammerade Brandvarnare

p Om du installerar nya rökdetektorer i ditt hem kommer du antagligen att krävas för att hård - wire dem i den elektriska kretsen av ditt hus . The National Fire Protection Association ( NFPA ) , den organisation som ansvarar för att anlägga brandnorm som används i byggnormer , säger att all nybyggnation och med 2003 måste ha brandvarnare som är hårddragen på den primära elektriska källan av bostaden . Även NFPA koder är grunden för amerikanska byggnormer som gäller brandvarnare och detektorer , de är inte universell . Kontrollera alltid med din lokala byggnormer byrå för att kontrollera alla koder som rör badrum brandvarnare i ditt hem . Addera