Hur man installerar en koloxiddetektorn

Det finns en mängd kolmonoxid detektorer på marknaden . En billig sort kan hittas på sådana butiker som Sears och Wal - Mart och i järnaffärer . Det finns också detektorer som gränssnitt med en kontrollpanel för ett säkerhetssystem eller som kan observeras av en övervaknings company.Things Du behöver
koloxiddetektorn
borrmaskin /diverse Bits
Fish Tapes
Multiuse Skruvar
Skruvmejsel set
Visa fler Instruktioner
Genomföra preliminära forskning
1

Tänk på ditt hem . Använder du gasapparater eller el ? Har ditt hus innefattar ett intilliggande garage ? Om du använder elektriska apparater och du inte har ett intilliggande garage , behöver du inte en kolmonoxid detektor . Men om du använder gas och /eller du har ett intilliggande garage , kanske du vill överväga att använda en detektor kolmonoxid .
2

Välj en detektor som är UL -certifierade .

installation av sensorn
3

behöver följande verktyg : borr , skruvmejsel , skruvar , verktyg till fisk kablar genom väggar
4

Läs installationen . instruktionerna som följer med sensorn .
5

Leta reda på gas ugn .
6

med borrmaskin och skruvar , montera kolmonoxiddetektorni taket nära ugnen . Om detektorn är en fristående eller trådlös modell , är du klar .
7

Borra ett hål i taket för att dirigera detektorns tråden mot systemets kontrollpanel om din detektor gränssnitt med din säkerhet systemet. Var beredd på att borra hål i väggar och dra kabeln genom att få det att kontrollpanelen .
8

Anslut kabeln till rätt ingång på kontrollpanelen .
9

Upprepa stegen för att installera sensorer i närheten av ditt sovrum och ett intilliggande garage . Addera