Hur Skruva ett tryggt till Golv

Denna artikel kommer att visa dig i enkla steg hur man bult A säkert i golvet . När detta är gjort på rätt sätt , är det säkert inte kan tas bort från utsidan utan extrema åtgärder , men kan flyttas till ett annat rum eller ett annat hem genom att helt enkelt öppna den säkra och ta bort fäst nuts.Things Du behöver
Borra
borr
4 Stud bultar med muttrar
Hammer
Pencil
Visa fler Instruktioner
1

Placera säkert exakt där du vill ha den . Med det säkra dörren öppen , titta inuti och hitta monteringshål som går genom botten av skåpet. Med en penna , gör en cirkel inuti var och en av monteringshålen för att markera platsen som du ska borra hålen . Ta det säkra från den platsen och ställ den åt sidan . Använd bultarna som tillhandahålls av säkra tillverkaren , eller följa den säkra tillverkarens anvisningar och använda rätt storlek dubbar .
2

Beroende på monteringsytan , antingen använda betongborreller träborr , och borra monteringshålen vertikalt och till de exakta mått som rekommenderas på förpackningen för de dubbar som du sätter in i golvet . Var säker på att du följer anvisningarna från säker tillverkaren eller på förpackningen till de dubbar som du köper , eftersom hålen som du borra kommer i alla fall vara mindre än de dubbar som du sätter i.

3

Efter att borra hålet , kommer du att använda en hammare för att pundet Ramset stud i betongen eller använd en skiftnyckel för att skruva träregel i golvet . Se till att bultarna som du sätter in i golvet är vertikala och att det finns tillräckligt av dubbarna sticker ut från golvet så att de kommer in i botten på skåpet.
4

Placera säkert över reglarna så att tapparna skjuter ut i monteringshålen på undersidan av skåpet. Applicera muttrarna på bultarna och dra åt tätt så säkert kan inte flyttas . Mest säkra tillverkare ger dekorativa lock att lägga över dubbar och nötter ; om de har lämnats , placera över bultarna och muttrarna . Addera