Fördelar och nackdelar med ett brandsäkert skåp

När du lämnar ditt hem för en middag ute , det sista du vill se när du kommer hem är synen av ditt hus brann ner , att veta att alla dina värdesaker inuti bränns . Brandsäkra skåp bidra till att detta inte händer på dina viktigaste ägodelar . Bör dock vissa nackdelar med att äga ett brandsäkert skåp betraktas tillsammans med proffsen . Storlek

Storleken på säkert är både en pro och en con. Dessa skåp finns i olika storlekar , vilket gör att du kan få en tillräckligt stor på sig att passa alla dina viktiga tillhörigheter . Men det innebär också att det kan vara för tungt att sätta på vissa platser . Om du vill lägga den på en förhöjd våning , då kanske du vill konsultera en ingenjör för att se till att golvet klarar inte bara vikten av säkra , men också innehållet som du sätter in.

elektronik eller Pappers

Du kan få skåp som skyddar elektronik eller papper . Det säkra blir varm på grund av branden , men den temperatur vid vilken papper brister i lågor är högre än den temperatur vid vilken elektronik smälter . Det betyder att om du omedvetet få en pappersbrandsäker, då kan du förlora viktiga elektroniska data . Se till att du kontrollera vad som kan förvaras i kassaskåpet.
Köpa och sälja Hyllor

En con av brandsäkra skåp är att de ofta inte kommer med hyllor . Allt som du behöver för att placera i det inre av det säkra , som kan krävas för att effektivt lagra något , måste köpas på egen hand . Du kan få speciella stoppning gjort om du är orolig för ömtåliga föremål i säkra .
Säkerhet

säkerhetssystem på brandsäkra kassaskåp är en bestämd proffs . Kassaskåp finns i en mängd olika säkerhetsnivåer , så att du kan välja vilken du tycker är mest nödvändigt . Ställa massor av frågor för att se till att du gör rätt val av lås .
Fireproof

En självklar pro , men ändå en kon av brandsäkra skåp är att , medan de är cirka 99 procent brandsäker , de är inte 100 procent brandsäker . Även om de inte erbjuder fullständigt skydd , gör de fortfarande ger sinnesfrid att när du lämnar , kommer dina saker med största sannolikhet vara säkra . Addera