Home & Garden >> Hem Trädgård >> Home Safety >> Hem kassaskåp >> Content

Felsökning av en Brinks Home brandsäkert skåp

Om du har värdesaker i ditt hem som du vill behålla det , ett hem säkert , till exempel en Brinks brandsäkert skåp , är svaret . Inte bara kan du vara säker på att dina värdesaker kommer att skyddas , men även om det finns en brand objekten i säkert kommer att förbli oskadda . Dessa kassaskåp är elektroniskt så det är möjligt för frågor uppstå om hur du använder en korrekt . I dessa fall finns det snabba sätt att felsöka enheten . Instruktioner
1

Kontrollera dörren till säkert om det inte avslutas på rätt sätt . Kontrollera om det finns något i vägen för dörren som skulle kunna förhindra att dörrarna stängs helt .
2

Skriv in din personliga tre - till åtta - siffrigt lösenord på knappsatsen . Dra i handtaget ned innan du försöker öppna dörren till kassaskåpet. Addera 3

Skriv in en av de två akutåsidosättertangenter du fick vid köpet av den säkra i sidolåsetpå framsidan om du har glömt ditt lösenord . Vrid om nyckeln och dra i handtaget för att öppna skåpet .
4

Tryck på " B " -tangenten på tangentbordet och tryck på den . Om en LED- lampan blinkar och du hör ett pip signalerar att de interna batterierna att makten elsystemet är bra . Om en röd lampa blinkar betyder det att du har mindre än två månader av makt kvar .
5

Lokalisera batterifacket på baksidan av dörren och tryck ner på sin högra sida . Skjut facket panel till vänster för att ta bort den .
6

Ta bort de fyra AA-batterierna och byt ut dem mot nya. Sätt tillbaka locket . Addera

från:http://hem.98905.com/home-safety/home-safes/1012016266.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.