Lägga till sensorer till en Security System

Villaägare bör vara medvetna om det faktum att grundläggande trygghetssystem täckning med ett kommersiellt företag inte kan vara tillräckligt för att skydda sitt hem . När allt är ditt hem ditt slott och du vill lägga till extra skydd vid en inkräktare hotar den. Grundläggande larmsystem är anslutna till endast två eller tre dörrar i ditt hushåll . Andra potentiella platser av accesser får inte täckas , till exempel fönster . Detta är en stor anledning för dig att lägga till rörelsesensorer till ditt befintliga säkerhetssystem så att du kommer att sova lättare på natten veta att du har ett extra lager av saker försvar .
Du behöver
sensor och rörelsedetektor kit
Instruktioner
1

Köp en sensor och rörelsedetektor kit från en elektronisk butik eller en butik som säljer säkerhetsmaskinvaran. Se till att sensorerna är trådlösa att göra installationen enklare.
2

Välj den typ av sensorer som du vill vara en del av ditt hem säkerhetssystem . Vanligaste sensorer är utomhus rörelsedetektorer som slår på strålkastarna när någon rör sig i din trädgård . Även glas bryta detektorer, dörr- och fönsterbrytareär särskilt praktiskt när en inkräktare försöker ta sig in i ditt hem via fönstren . Helst kan du använda alla dessa typer av sensorer för att eliminera möjligheterna till en inkräktare att komma åt ditt hus .
3

Bestäm vilka dörrar och fönster en sensor kommer att övervaka i ditt hus . För flera våningar hus , entréplan och källarfönster är högsta prioritet för att lägga till sensorer , men känner mig inte tvärsäkra att en inkräktare inte kommer att försöka komma åt huset uppifrån . Det bästa handlingsplan är att placera sensorer på utanför fönster och dörrar på alla våningar i huset . Dessa sensorer är trådlösa och kan fästas på dörrar och fönster som magneter .
4

Installera både larmet och knappsats för sensorerna på alla våningar i ditt hus och se till att de finns inom bekvämt gångavstånd . Idealiska platser för installation av knappsatsen skulle vara nära kök och garage , och även i hallen som leder till sovrummen . De kan även installeras bredvid den kommersiella larm knappsats .