Hur man väljer ett hem larmövervakning Företaget

Övervakning företag använder speciella telefonlinjer , datorer och utbildad personal för att se över ett system hemsäkerhet och kalla lämpliga myndigheter om larmet går . Det finns en månadsavgift för tjänsten . Eftersom kvalitet och erfarenhet kan variera kraftigt mellan övervakningsföretag, göra några läxor innan du väljer one.Things du behöver
Fönsterbrytare
koloxiddetektorn
Brand Detektor
Motion Sensor
Visa fler Instruktioner
Genomföra preliminära forskning
1

Kontakta National Burglar & brandlarm Association . Be dem att ge dig en kopia av broschyren " Safe and Sound : Din guide till Home Security , " och be om en lista över medlemsföretag i ditt område
2

Läs broschyren och bekanta . dig med några grunderna om säkerhet i hemmet och termer som används av industrin . Besök säkerhets webbplatser för mer information . Addera 3

Fråga ditt försäkringsbolag agent , vänner och grannar för hänvisningar.
4

Ring flera företag på listan som den National Burglar & brandlarm Association ger samt de bolag som rekommenderas av din försäkringsagent , vänner och grannar . Fråga om deras anställda är utbildade och certifierade av National Burglar & brandlarm Association och om de deltar i installationskvalitetscertifieringsprogram. Fråga företagen om de har lämpliga statliga och /eller lokala licenser .
5

Kontakta din lokala polisen brottsförebyggande avdelning, statliga licensbyråer, konsumentskyddsorgan och Better Business Bureau . Fråga om status för de företag som du funderar på.
6

Begränsa dina val ner till ungefär tre eller fyra företag .
7

Ring företagen och ordna ett besök från en representant i en tid då alla medlemmar i din familj kan vara närvarande . Ombudet behöver veta din livsstil för att avgöra vilka komponenter som ska användas i systemet . Du vill vara säker på att alla medlemmar av familjen helt förstå hur man arbetar i systemet företrädaren kommer att rekommendera .
Möte försäljaren
8

Fråga företrädaren hur länge företaget har varit i branschen .
9

Fråga om företaget använder Writers Laboratory ( UL ) utrustning som anges och om övervakningsstationeni sig är UL -certifierade .
10

Fråga representant om företagets utbildningar . Är övervaknings operatörer, teknikrådgivare och säljare utbildade i drift och installation av utrustningen , hur man designar ett eget säkerhetssystem och hur man hanterar felsökning ?
11

Fråga om övervakningsstationenär öppet 24 timmar om dygnet , sju dagar i veckan , och om företaget har en kundtjänst som är öppen 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan .
12

Fråga om företaget har en säkerhetskopia larmcentral . Om huvudkärnanupplever problem med strömförsörjningen , vill du vara säker på att ditt hem kommer fortfarande att övervakas .
13

Fråga om larmcentralen har inbyggda uppsägningar för sin makt , dator- och telefonlinjer . Om något går fel , säkerställer redundans som centrumet kan fortsätta övervakningen .
14

Insistera på att företrädaren inspektera ditt hem och göra rekommendationer och ett citat i skrift . Be företrädaren för att förklara varför han eller hon gjorde rekommendationen också. En bra , lätt att följa förklaring är ett gott tecken att du arbetar med en kunnig person och ett ärligt företag . Addera