Hur man kan övervaka ditt hem via Internet

Ställa in ett system för att övervaka ditt hem via internet är lika enkelt som att sätta upp en webbkamera . Tekniken är liknande , men med en fjärr hem övervakningssystem som du kommer att kunna följa upp olika aspekter av ditt hem säkerhet från var som helst som har Internet access.Things Du behöver
kamera
controller eller gateway
internetuppkoppling
webbhotell för video foder
Visa fler Instruktioner
1

Handla för ett system . Massor av olika företag erbjuder många olika paket för olika budgetar . Bläddra runt på Internet för internetövervakningoch hitta en som passar dina behov .
2

Få vad du behöver . Paket kommer att variera , men de grundläggande stegen kommer att vara densamma för varje . När du köper ett kit , bör den innehålla minst en kamera , mjukvara och systemstyrning . Addera 3

Registrera dig på ditt företag . Ett bra företag kommer att tillhandahålla en webbplats för dig som ger dig tillgång till ditt system . Logga in på deras hemsida och leta efter den tjänst som är relaterade till din produkt . Chansen är du redan är registrerad när du köpte kitet .
4

Installera programvaran . Använd CD som medföljde satsen för att installera programvaran på din dator . Se till att datorn kan hantera hårdvaran och har tillgång till Internet .
5

Anslut systemstyrenheten . Detta är hjärnan i operationen . Hitta en öppen eluttag för den och sedan ansluta den till din dator . Det kan finnas en extra förare CD som du måste använda för att ställa upp för din dator .
6

Anslut dina kameror . Placera dina kameror så att de är inom räckhåll för den registeransvarige ( eller router , om du ska trådlös ) och har tillgång till försäljningsställen . Se till att de har en bra , fri sikt . Anslut kontakterna till styrenheten och kör sedan Identifiera Kameror guiden med systemstyrenhetenprogramvara .
7

Konfigurera din Internet -flöde . Se dina system instruktioner för att ta reda på hur du får din feed på internet . Det är oftast en installationsguide för detta , eller så kan du hitta snabba installationsanvisningar på den webbplats där du registrerade din produkt .
8

Visa ditt hem trygghetssystemet . Logga in på var din video feed är värd från din webbläsare för att se till att allt fungerar bra . Addera