Så här testar ett inbrottslarm

Din inbrottslarm systemet inte kommer att hålla din säkert om det inte fungerar på rätt sätt . Var noga med att testa säkerhetssystem månad åtminstone . Men se till att du gör det rätt - falsklarm kostar konsumenter och kommersiella företag tusentals dollar om året . Luckor i ditt inbrottslarm och falsklarm kan undvikas om du vet det rätta sättet att testa ett inbrottslarm system.Things Du behöver
säkerhetssystem
din manual
Visa fler Instruktioner

1

Läs manualen . Läs manualen . Läs manualen . Den vanligaste orsaken till falsklarmär inte helt förstå hur systemet fungerar .
2

Titta i innehållsförteckningen eller index för en Testing avsnitt . Läs avsnittet över ett par gånger för att se till att du vet exakt vad du ska göra . Addera 3

Se till att du vet hur man avväpna larmet . Håll avväpna koder eller säkerhetsnyckel nära till hands , eller se till att någon som känner dem utantill är hemma när du testar .
4

Ring din operatör . När du är osäker , ring . De kan gå igenom processen och få en heads up om något går fel med ditt system .
5

Låt alla i huset vet att du är på väg att ta ett test . Undvik onödiga hjärtinfarkter och utspillda drinkar med tanke på resten av din familj ett hänsyns förvarning .
6

Stäng och lås alla skyddade dörrar . Låtsas att du är på väg att lämna huset och vill att det ska vara säkert .
7

Kör provdrift på ditt system . När allt är klart , gå vidare och slå in knapparna för att aktivera testläge .
8

Testa varje sensor . Vissa system kommer systematiskt att berätta vilka sensorer för att kontrollera . Gå hela huset snubbla varje sensor för att se till att signalen till styrenheten är stark . Lyssna efter larmet när du resa en sensor
9

Test rökdetektorer och värmesensorer . Var noga med att trycka på testknapparnapå din brandvarnare . Om du har en värmesensor, gnugga händerna i 30 sekunder och sedan placera din hand på sensorn för att se om den svarar .
10

Re - arm systemet . När testet är klart , avaktivera testlägeoch åter beväpna ditt system . Addera