Hur man installerar Dörr Sensorer för en Home Security Alarm System

Hur man installerar Dörr Sensorer för en Home Security Alarm System . Chansen finns , en tjuv kommer att gå rätt genom en bakdörr eller storm dörr för att ta sig in i ditt hus . Om du installerar dörr sensorer för en inrikes säkerhet larmsystem , kommer du inte att hindra tjuven från att öppna dörren , men du kommer att göra tjuven springa . De flesta dörrsensorkit har en huvudenhet som vidarebefordrar informationen till säkerhetssystemet i kombination med en uppsättning av magnetiska switches.Things du behöver
dörr sensorer
verktyg
Visa fler Instruktioner

1

Välj dörren som kommer att ha en dörrsensor . Rengör den inre ytan av dörren så att den är fri från all smuts och gunk . Rengör även den del av väggen där du planerar att fästa huvudenheten dörrsensorsatsen.
2

Runda upp en skruvmejsel , borrmaskin och en snickarpenna, liksom en nivå . Du kan också behöva en regeldetektor och /eller gipsankare. Addera 3

Använd regeldetektor för att hitta en stud så nära toppen av dörrkarmen som möjligt . Om du inte kan hitta en stud , måste du använda Gips ankare för att göra en säker fastsättning i väggen .
4

Håll huvudenheten dörrsensornupp på väggen . Nivå den och markera var den övre delen av enheten är på väggen med snickarpenna. Markera även platsen för enhetens skruvhål på väggen .
5

Borra hål för skruvarna . Om du inte borrar i en stud , göra hål för Gips ankare i stället , sedan in ankare i väggen . Skruva fast enheten på väggen .
6

Välj en plats på dörren och på dörrkarmenför att installera magnetbrytare. Brytarna måste placeras så att de kommer i kontakt med varandra när dörren är stängd och kontakten bryts när dörren öppnas .
7

Markera placeringen av magnetbrytare och borra styrhål . Fäst magnetbrytare . Nu , ställa in ditt hem trygghetssystemet för att känna igen signaler från den nyinstallerade dörrsensor . Addera