Rökdetektor Installation

Rökdetektorer är obligatoriska säkerhetsanordningar som räddar miljontals liv varje år , så installera och riktigt att behålla dem är nödvändigt . Oavsett om du bor i en ny eller en gammal hem , är det viktigt att se till att dessa små enheter är rätt installerade . Enligt National Brandlarm och Signa kod , vissa krav är viktigt att se till din brandvarnare fungerar på en optimal nivå . Installera brandvarnare snabbt och safely.Things Du behöver
Borra
Skruvmejsel
Skruvar
Måttband
Visa fler Instruktioner
1

Ta bort din brandvarnare och fäste ur förpackningen . Öppna batterifacket på rökdetektorn och sätt i batteriet . Beroende på modell kan din brandvarnare använder 9V , AA eller AAA-batterier . De flesta brandvarnare levereras med batterier . Köp rätt batterierna om enheten inte kom med något .
2

Tryck och håll nere " Test " eller " Reset " -knappen på din brandvarnare i minst fem sekunder . Om du hör larmet gå av , är din brandvarnare redo att gå . Addera 3

Ta bort skruvarna som följde med brandvarnare . Välj den plats där du vill installera brandvarnaren . Välj en plats som är minst 3 meter bort från luftventiler , luftkonditionering och värmare . Platsen ska också vara minst 3 meter bort från badrum och kök .
4

Placera monteringsfästet i taket . För in en skruv i ett av hålen och borra den i taket. Använd en skruvmejsel om du inte har en borr . Sätt i en annan skruv i det andra hålet och borra i taket . Om monteringsfästet har mer än två hål , fästa de extra skruvarna . Montering av fästet kan variera något med olika brandvarnare , så se enhetens bruksanvisning .
5

Montera hållaren på en hög mur , om du inte vill montera den på ditt tak . Mäta ett avstånd än 4 inches eller längre än 12 inches från taket . Markera den plats du mätte och installera fästet .
6

fast brandvarnaren på monteringsfästet. Se din manual om du är osäker på hur man gör det . Addera