Home & Garden >> Hem Trädgård >> Home Safety >> Home Alarm Systems >> Content

Hur man Aktivera ett befintligt hem Alarm System

Hem larmsystem kan avaktiveras efter installation för en rad olika skäl . Den vanligaste inkluderar försäljning av en bostad , byte av hyresrätt eller annullering av tjänsten . Även om ett larm är inte aktiv , kan du vanligtvis återställa tjänsten och aktivera larmet när som helst med en minimal mängd av ansträngning från din sida . Men det är troligt att du behöver en tekniker för att hjälpa till . " Aktivera befintliga larmsystem , eller utför ett " övertagande ", innebär en mycket viktig process som kräver teknisk kompetens , kunskap och tid att göra jobbet på rätt sätt , " råder Secure Protection . Instruktioner
1

Titta på säkerhetssystemet kontrollpanelen för att hitta namnet på den inrikes säkerhet tjänsteleverantör som har installerat systemet . Även om du kanske vill arbeta med samma företag för att aktivera systemet , kan många säkerhetstjänsteleverantörerarbetar med utrustning som installerats av ett annat företag .
2

Ring kundtjänst för företaget som installerat larm , eller säkerhetsleverantörsom du skulle vilja arbeta med . Addera 3

Välj teleprompt alternativet att aktivera ett befintligt säkerhetssystem när du uppmanas att göra det.
< br > 4

Informera kundtjänst som du vill reaktiva ett befintligt larmsystem . Var beredd att lämna din fysiska adress, telefonnummer och identifikationsnummer på systemkontrollboxen . Bo vid lådan som servicetekniker kan behöva dig att använda en del av sina kontroller för att testa systemet .
5

Välj vilken säkerhetsserviceplandu vill använda . Företag kan erbjuda olika nivåer av skydd i olika prisklasser . Välj vad planen ryms inom din budget och ger det skydd du önskar .
6

Ställ en tid för en företrädare för säkerhetsleverantörför att komma till ditt hem och fysiskt aktivera systemet .
< br > 7

Om systemet är nyare , följ reaktive steg den kundtjänst ger via telefon när han skickar fjärrsignalertill kontrollpanelen. Addera

från:http://hem.98905.com/home-safety/home-alarm-systems/1012016130.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.