Sätt en pungråtta kan komma in i ett hem

Pungråttor är ovälkomna gäster , men de kommer att fortsätta att besöka ditt hem om du inte vidta nödvändiga försiktighetsåtgärder . Enligt United Wildlife kontroll , de är nattaktiva djur som är bekvämt boende vid sidan av människor . Pungråttor inte övervintra men är mest aktiva under vintrarna och producera upp till 20 barn , men mindre än hälften överlever . De bor på vindar , källare , väggar eller något utrymme där de hittar bra klimat , tak över huvudet och mat . Även om det bästa sättet att bli av med dem är att kontakta skadedjursbekämpning tjänster för att få hjälp , är det bra att känna till många sätt opossum kan invadera ditt hem . Attic gömställen

svämmade vinden från tuggas vattenledningar är en tydlig indikation på att en pungråtta har invaderat ditt hem . Pungråttor kan tugga bort trådar , riva isolering av rör. Ett annat problem med pungråttor som bor i rör är att de kissa och bajsa , lämnar ytterligare en fruktansvärd lukt som kommer att spridas över hela rummet . Pungråttor kan få till vinden från sprickor i skorstenen .

Chimney Klättrare

Med vassa klor och grip svansar , dessa djur är klättrare . Under vintern manliga opossum klättra i skorstenar för att gömma sig från kylan , medan kvinnliga opossum plocka skorstenar som fungerar som bra ställen att hålla sina ungar . De gillar också att stanna kvar under vårsäsongen . Efter en dags vila , kommer de att komma ner på natten för att hitta mat i köket i olika former . Pet skålar kan ge vatten , och smutsiga soptunnor ge mat . De är inte kinkiga när de äter mat, frukt , nötter och andra djur, såsom råttor, fåglar och ormar .

Yard Raiders

Medan opossum inrätta hushållning någonstans att de är bekväma , såsom husvagnar , uteplatser och lekstugor , de också röra sig fritt under natten och är starkt attraherad av trädgårdar . De gräver upp smuts att jaga maskar och insekter . Räder varven kan leda dem till garage . Även om porten är stängd , kan en tillräckligt bred skreva inbjuda en opossum att stanna och fortplanta sig .
Pet Door Gateway

Du bör använda husdjur dörrar på egen risk. Denna sidodörr ger opossum med ett mycket enkelt sätt att smyga inne i ett hus . Men det finns nyare modeller som endast tillåter ett husdjur med en specifik magnetisk krage för att komma igenom . Dessa modeller ger bättre skydd mot invasionen av opossum . Addera