Säkerhet dörrlås Bruten

En del hushåll dörrar har små , ​​lätta lås främst utformade för att möjliggöra sekretess . Men andra använder lås för säkerhet , skydda din familj och ägodelar från blivande inkräktare . När en säkerhetsdörr lås sönder , kan den ha flera konsekvenser . Men i många fall är säkerhetsdörrar misslyckas för andra ändamål än problem med deras lås skäl. Orsaker

Anledningar att en säkerhetsdörr lås kan bryta inkluderar mekaniska fel , böja eller bryta så att de inte engagera sig , eller att de inte har den styrka som krävs för att förhindra ett intrång . Säkerhet dörrlås kan också bära på om de upplever tunga användning eller komma i kontakt med ämnen som orsakar korrosion och försämring . Inkräktare kan också skära eller skjuta genom säkerhets dörrlås , med rätt verktyg och tillräckligt med tid .
Andra Failures

En säkerhetsdörr kan misslyckas även om låsmekanismen själv förblir intakt. Till exempel , många typer av säkerhet dörrlås använder ett hål i dörrposten till en cylinder eller deadbolt att glida in . Dessa lås förlitar sig på styrkan hos dörrposten och inramning material för att säkra låset. Om någon sparkar i dörren , kommer trä dörrposten sannolikt bryta innan låset någonsin gör . Sloppy installation kan också tillåta husägare att vända säkerhets låsspakarna utan att låsen till fullo engagera sig , vilket gör dem lättare att kringgå .
Utfall
p Om säkerheten är en stor fråga i ditt närområde , kontrollera dina säkerhets dörrlås ofta . För lås som inte engagera sig ordentligt , överväga att städa ur låset eller hyra en professionell för att göra reparationer . Många säkerhetslås kommer med garantier som täcker inte bara ersättning , utan också en del av din husägare försäkring självrisk i händelse av ett inbrott . Behåll kvitton och dokumentation från när du köper ett lås eller när du har en installerad professionellt i fall du behöver för att göra en anmälan eller uppföljning .

Lösningar

Innan du köper en säkerhetsdörr lås , kontrollera garantialternativ och läsa recensioner för att välja ett lås med en låg förekomst av fel . Testning och rengöring säkerhet dörrlås kommer ändå inte hindra enstaka fel , särskilt om inkräktare är väl rustade för att bryta i. För att skydda ditt hem ännu mer , dubbelt upp på lås . Dörrfoder förstärkningar , dörrkarmar av metall och hänglås alla ge extra lager av säkerhet och eliminera svaga länkar i ditt hem säkerhet . Addera