Vilken typ av lås kan användas på en Screen Door

? Den tunna skärmen används på en skärm dörr för att släppa in ljus och frisk luft i ditt hem skapar också en säkerhetsfara. Om du vill känna sig säkrare utan att behöva stänga och låsa ytterdörren , prova att lägga till ett extra lås till dörren skärmen . Det finns några alternativ att välja mellan , eftersom den tunna ramen för denna typ av dörr utesluter några tunga lås . Krok och Spärr

En enkel krok och spärrlåsethjälper en skärm dörr från blåser i vinden eller knuffas öppen med ett barn eller husdjur . Det erbjuder inte mycket säkerhet mot ett hem invasion , men det är enklare att installera än andra typer av lås . En ögonbultär inbäddat i ramen på skärmen dörren , då kroken är fäst vid dörrkarmen på väggen. Kvarstående kroken i ögat bulten håller skärmen dörren.
Låsvred

Du får använda ett handtag och låsmekanism om dörrkarmen är bredare än låset mekanism som du vill installera . Ett hål måste borras genom skärmen dörrkarm där du vill att låset ska gå. Dörrhandtaget installationer genom hålet. Låsvreden behöver en platta monterad på dörrkarmen runt skärmen dörren för bulten att glida in . Leta efter små dörrhandtag för användning på skärmen dörrar istället för att försöka passa en fullstor dörr knopp på ramen .
Nyckellås
p Om du vill låsa skärmen dörren från utsidan och öppna den med en nyckel när du kommer hem , behöver du antingen en tulpan knopp eller en tryckknapp lås , enligt Zipf Lock Company. Den tulpanknoppär formad som en vanlig innerdörr knopp med en nyckel hål i mitten . Den tryckknappslåset är samma vertikala handtaget att många dörrar skärmen använda, men med en nyckel hål sattes till handtaget eller tryckknappen .

Chain Lås

Kedja lås är bekvämt och enkelt att installera lås som fungerar bra på de flesta skärmen dörrar . En liten metallproppfäst med en kedja som är förankrad på skärmen dörrkarm , glider in i en metallhållare som hindrar dörren från att öppnas mer än längden av kedjan , rapporterar låssmed Tool och Supply. Två skruvar håller antingen ingår i låset till skärm dörrkarm och väggen . Addera