Home & Garden >> Hem Trädgård >> Home Safety >> Allmänt Hem Säkerhet >> Content

Varför är halmtak bortsprängda i en storm ?

Halmtak , som består av tätt packade , vattentäta vass , är mer vanliga i England och Irland än i USA På deras bästa , kan halmtak tål stormar bättre än många andra typer av tak. Men under kraftiga stormar , några halmtak kan blåsas bort byggnader , vilket resulterar i omfattande skador som kräver dyra reparationer . Halmtak kan misslyckas under en storm för ett antal skäl . Vind

De starka vindarna som följer en storm plats stor press och sug på en byggnad . Halmtak i gott skick kan motstå dessa krafter , liksom de flesta andra tak . Emellertid kan halmtak på mindre än ideala förhållanden inte kunna motstå vindlasten . När en sådan vind skador uppstår , är det ofta koncentreras vid den övre eller kanterna av taket. Områden som skadats av ogräs och djur kan komma att påverkas .
Shape

Formen på halmtak spelar en stor roll för att bestämma dess motståndskraft mot stormar . En bra halmtak har höjden , gavel form och orientering som gör det möjligt att ha korrekt luftflöde under taket . Med tillräcklig ventilation , är ett halmtak kunna motstå vindstyrkorunder en storm . Halmtak som blåses av under en storm kanske inte har rätt form och ventilationssystem .

Layers

Ett halmtak måste fästas direkt på takstolarna för att ge maximalt skydd under en storm . Bortsett från vass , innehåller taket mässingsskruvar, ståltråd och stålstänger . Denna installationsmetodger styrka för taket som tål tuffa vind . Om thatcher inte korrekt lagret av halm tak , kan strukturen inte har tillräcklig integritet för att överleva en storm .
Ålder

En välskött thatch tak kan pågå i årtionden . Men de thatch skikten blir naturligt tunnare med tiden . På grund av detta , kräver taket regelbundet underhåll var åtta till 10 år , under vilken thatcher ersätter taknocken . Andra delar av thatch taket kan också kräva reparationer med några års mellanrum . Utan korrekt underhåll , kan taket försämras till en punkt där den inte har den strukturella styrkan att stanna på toppen av en byggnad under en storm . Addera

från:http://hem.98905.com/home-safety/general-home-safety/1012015976.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.