Tillfällig Flytta Checklista

En tillfällig flytt kan vara resultatet av en kortsiktig jobbuppdrag, större hem reparation , utbildningsmöjligheter eller som en säsongsbetonad förändring av klimatet . Även om du bara kan vara borta under en kort tid , det finns frågor som måste lösas för att garantera trygghet och säkerhet i ditt hem när du är borta . Detaljer som belysning timers, avboka papper leverans , vidarebefordra post , omprogrammering av termostaten och ordna för gräsmatta underhåll ger intryck av ett ockuperat bostad och hjälper till att upprätthålla hemmet tills du kommer tillbaka . Kommunikation

Stäng av telefon ringsignaler , och programmera telefonsvararen att plocka upp efter några ringar. En obesvarad telefon kan berätta skurkar hemmet är obemannat . Om möjligt , skicka ditt hemnummer till en mobiltelefon eller tillfälligt fast telefon . Framåt post eller be att det ska hållas på posten tills du kommer tillbaka .

Tjänster

Säkerställa tjänster såsom pool rengöring , gräsmatta underhåll och utanför skadedjursbekämpning fortsätter under din frånvaro . Storstädning tjänster bör fortsätta eftersom de kan ge en regelbunden statuskontrollav hemmet och hålla saker fräsch för din retur . Tidningen leverans skulle ställas in eller skjutas upp tills du kommer tillbaka . Addera Utilities

Stäng av ventiler vattenförsörjning för handfat, toaletter, diskmaskin och tvättmaskin . Dessa linjer utsätts för konstant vattentryck och kan översvämma ditt hem om de spricker . Termostater för värme-och kylsystem bör anpassas till nivåer som passar ett tomt utrymme . Stäng inte kylsystem av, som utsätts för värme och hög luftfuktighet kan leda till skador . Stäng av varmvattenberedare .
Säkerhet

Tala om för din hem - säkerhet övervakning företag om dina planer . Ställ in larm innan du lämnar , och be att de städhjälp återställa det vid avresa . Timers kan styra lampor i ditt hem och ge intryck av att någon är hemma . Se till att stänga persienner eller gardiner för att hindra brottslingar från att se insidan. Koppla den automatiska garage dörröppnare och säkra dörren med ett hänglås , om möjligt . Om alla fordon kommer att vara kvar , parkera den i garaget och låsa dörrarna .
Finans-och försäkrings

Eftersom du inte kommer att permanent ändra adressen på kontroll , besparingar och andra finansiella konton , se till att informera varje institution om dina planer . En plötslig uppsjö av out -of - town på din konto kan utlösa skydds bedrägeri eller en frysning av ditt konto . Kontrollera med din auto försäkringsbolag för att du har ordentlig täckning om du bor i en annan stat eller land .
Färskvaror

Rensa ut kyl och frys , ren och koppla ur dem . Var noga med att göra sig av med eller packa upp all mat i skafferiet eller skåp .
Personlig

Berätta för din läkare om din flytt och be om att ringa in recept påfyllnad till en apotek nära ditt tillfälliga hem . Om du flyttar till en annan stat , kan detta inte vara möjligt . Gör ett paket som inkluderar försäkringsuppgifter , sjukdomshistoria och akuta kontaktinformation. Tills du gör vänner i din nya plats , kan du behöva förlita sig på hjälp av främlingar i en nödsituation . Informera grannar i dina planer så att de kan övervaka misstänkt aktivitet på ditt hem . Addera