Home & Garden >> Hem Trädgård >> Home Safety >> Utrymningsvägar >> Content

Hur man använder en brandstege

En brandstegen är en specialiserad stege som ligger på sidorna av bostäder och kommersiella byggnader som ger invånarna en snabb flykt metod i händelse av en brand . De flesta brand rymningar måste nås genom ett fönster och i större byggnader varje våning har en brandstege tillgång fönstret så att invånarna inte behöver gå på jakt efter golvet som har en. När du är i en byggnad är det viktigt att bekanta dig med brandutrymningsplatser, så att i händelse av en brand du är förberedd . Instruktioner
1

Leta reda på fönstret till brandstegen balkong . Kontrollera brandutrymningsplanereller kartor som ligger i huvud hallar för att bekräfta det rum som har en brandstegen balkong .
2

Avsluta byggnaden från fönstret på brandstegen balkong . Ta stegen ner till lägre nivå balkonger , i tillämpliga fall , tills du når botten brandstegen balkong . Addera 3

Leta reda på brandstegen stege släpptes handtag . Detta handtag är placerad till höger eller vänster på stegen , vilket gör det möjligt för brandstegen stege för att sänka till marken från den sista branden balkong .
4

Dra handtaget nedåt för att frigöra stege . Sätt inte händerna i mellan stegen och den glidande mekanismen eller de kommer att fastna. Stå tillbaka ; stegen glider nedför glidmekanism . Använd inte förrän stegen har slutat röra sig .
5

Klättra ner för stegen mot marken för säkerheten . Addera

från:http://hem.98905.com/home-safety/escape-routes/1012015772.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.