Home & Garden >> Hem Trädgård >> Home Repair & Maintenance >> Arbeta med entreprenörer >> Content

Expense Checklista för Byggföretag

Kostnaderna för nya hem konstruktion kan vara allt från det självklara materialkostnader till mer obskyra kostnader som husägare föreningens godkännande avgifter. Bygg budgetar diktera varje steg i hem konstruktion och kan orsaka förseningar eller andra problem om den inte planerad . En grundläggande bekostnad checklista kommer att hjälpa nya hem byggare i upprättandet av en väldefinierad budget för sitt projekt . Design

Varje nytt hem byggprojekt börjar med ett designkoncept som måste överföras till en uppsättning ritningar för att användas av den huvudentreprenör och hantverkare . Egna hem planer från en licensierad arkitekt kan kosta flera tusen dollar . Hem byggare kan också köpa aktie hem planer för ett fast pris , i allmänhet mindre än $ 1000. Vissa stad , län eller stat byggnadsavdelningarkräver en arkitekt stämpel på lager planer för att säkerställa att de uppfyller lokala byggnormer .

Tillstånd och godkännanden

Bygglov är en standard krav på nya hem konstruktion och varierar i kostnad . En del kommuner tar ut en fast avgift , medan andra anser att faktorer som storleken på hemmet och projektets omfattning . Tillstånd för rörmokeri , elarbeten och iordningställande , tillsammans med ett antal andra, är också ett vanligt krav . Plan godkännande från en styrande husägare förening eller gemenskap konstruktion styrelsen kan komma med en avgift . Addera Juridiska avgifter

Juridiska tjänster i samband med att bygga ett nytt hem kan omfatta egendom köpeavtal , avtal mellan dig och din huvudentreprenör , kontrakt för underleverantörer som du anställer direkt , drar en konstruktion kredit eller mot ditt hem finansiering och mycket mer . I nära samarbete med en kunnig konstruktion advokat kan hjälpa ditt projekt smidigt och undvika frågor som underleverantör panträtter eller oförutsedda skulder .
Material

Byggnadsmaterial och förnödenheter köps antingen av byggmästare uppdraget att bygga hemmet eller av husägare , om att agera som totalentreprenör . En byggare kommer i allmänhet lämna in en detaljerad lista över material som behövs för att slutföra projektet , tillsammans med ett formellt bud . Kostnad för byggmaterial är direkt relaterad till kvaliteten och typ definieras av husägare .

Vitvaror

Kostnaden för hushållsmaskiner i allmänhet skild från byggbudgeten. Husägare är ansvarig för inköp av sådant som en spis, ugn , huva vent , kylskåp och sophantering . I vissa fall kan detta ansvar även omfatta objekt som armaturer, dörrklockor eller avhärdare .
Försäkring

Villaägare bör undersöka kostnaderna för ansvarsförsäkring för att skydda mot byggolyckoreller tvister . Försäkringsskydd för att skydda mot brand , bör stormskador , stöld eller andra potentiella problem också tas upp . Kostnaden för att bygga försäkringar beror på projektets omfattning , värde och potentiella risker och plats .
Överskridande

Även de bästa som planer är föremål för förändringar , förseningar eller korrigeringar . Lägg till en extra 10 till 20 procent till ditt totala sammanställning av kostnaderna för att möjliggöra överskridna projekt . Detta kommer att ge en buffert så att du inte kommer att behöva ta pengar från en annan del av projektet för att täcka en oväntad utgift . Addera

från:http://hem.98905.com/home-repair-maintenance/working-contractors/1012015601.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.