Hur man gör en trä skärp

Ett ​​skärp är den del av ett fönster som öppnas och stängs . En enkel trä skärp kan göras för ett fönster i ett klubbhus eller en gammal fönsteröppning. För att göra detta behöver du speciella mått och trä som ska användas för konstruktion . De material som behövs för denna typ av projekt finns på hem förbättring stores.Things Du behöver
Måttband
Penna
2 - av-6 träskiva
tabell såg
geringssåg
Trälim
Skruvar
borrmaskin
Glasfyllning
plexiglas
Gångjärn
Visa fler Instruktioner
1

Mät existerande fönsterbåge med ett måttband . Anteckna i höjd, bredd och djup .
2

Mät 2 - av-6 till djup och höjd mätning av den befintliga bågen . Gör ett snitt märke med en blyertspenna . Skär 2 - av-6 till denna storlek med bordssågen. Upprepa detta steg för att klippa en andra träbit . Addera 3

Mät 2 - av-6 till djup och bredd mätning av den befintliga bågen . Gör ett snitt märket med penna och skär brädan till denna storlek . Upprepa detta steg för att klippa en andra träbit .
4

Skär en 45 - graders högersidansnitt på de två utskärningar till bredden av den befintliga bågen med geringssåg . Skär en 45 - graders , vänstersidansnitt på de två utskärningar till höjden .
5

Skär en 1/2-tums spår längs mitten av varje träbit med tabellen såg. Sätt fast de två delarna klipps av i höjd med en bit klipp till bredden . Applicera trälim till 45 - graders slarva och fäst dem med skruvar med borrmaskin .
6

in fönsterrutan eller bit av plexiglas i den övre delen av ramen och in i spåret som du skuren i trä .
7

Applicera trälim till 45 - graders , slarva och säkra den återstående träbit med skruvar . Ställ in den nya bågen i fönsteröppningen .
8

Fäst den nya bågen till toppen av fönsteröppningen med gångjärn . Addera