Hur man fixar en metall dörr som Chipping

Dörrar av metall börja flisning eftersom den ursprungliga färgen inte tillämpades på rätt sätt . Detta orsakas oftast av en yta som inte var riktigt beredd eller en färg som inte lämpar sig för materialet . Det bästa sättet att fixa chipping dörrar är att ta bort färgen och återanvända med hjälp av rätt teknik . Detta resulterar i en målad dörr som varar i åratal. Ställ åt sidan ett par dagar för att måla dörren eftersom varje lager grundfärg och lack måste härda innan du lägger ytterligare ett lager av paint.Things Du behöver
skruvmejsel
Målar tejp
Stiff metallborste
Paint remover
Kitt kniv
Neutraliseringsmedel
Sandpapper
Tack trasa
Metall primer
penslar
Sponge rulle
Paint
Visa fler Instruktioner

1

Ta bort Dörrhandtag, gångjärn och andra hårdvara på dörren med hjälp av en skruvmejsel . Sätt målartejp runt varje fönster för att skydda den från lacken .
2

Gnid dörren med en hård metallborsteför att ta bort så mycket av chipping färg som möjligt .

3

Applicera ett färgborttagningsmedel avsett för metall till dörren med hjälp av en trasa eller en borst pensel . Låt remover på dörren för den tid som anges i anvisningarna . Skrapa bort färgen med en spackel .
4

Neutralisera färgborttagningsmedel med den typ av neutraliserande rekommenderas av tillverkaren . Ättika används ofta som en färg Neutralizer .
5

Sand dörren med 120 - slippapper för att ge det en grov yta som färgen kan hålla fast . Torka luckan med en putstrasa för att avlägsna slipdammet . Undvik att repa några spår i dörren när du sand .
6

Applicera en metall primer till dörren . Använd en aerosol , spray-on primer eller applicera en primer med en borste . Låt det härda enligt förpackningens anvisningar . Använd exteriör - grade primer .
7

Måla dörren med hjälp av färgen som är kompatibel med den valda primer . Använd en borste eller rulle eller sprayburk att applicera färgen . Låt det härda och applicera ett andra skikt . Använd exteriör kvalitet måla . Addera