Gör- det-själv källare Förtält Window Replacement

Markis fönster används ofta i källare. I stället för den vanliga dubbla hängda fönster som glider upp och ner, är det markis fönster som är ledad vid den övre delen av fönsterbågen och öppnar uppåt, som liknar den stam på en halvkombi fordon. Om du har en föråldrad markis fönster i källaren , kan du byta ut den som en gör-det - själv-projekt . Nyckeln till en lyckad ersättare är uppmärksamhet på detaljer och ta din tid genom hela processen så att du inte skadar området runt window.Things Du behöver
Brukskniv
Flat bar
Nail avdragare
Tigersåg
Stålborste
caulk pistol
Tube , fönster -och dörr täta
Byte fönster
Nivå
Trä shims
Coated skruvar
skruv pistol
Handsåg
Expanderande spray skumisolering , kan
Visa fler Instruktioner
1

Betyg runt kanterna på inredningen som omger fönsterkarmen med en mattkniv för att bryta färgen tätningen .
2

Skjut ett plattjärn under den inre fönster trim och kräng av varje bit . Dra ut alla herrelösa spikar från fönsterkarmen med en spik avdragare . Addera 3

Öppna fönsterbågen så att tröskeln är utsatt . Såg genom centrum av tröskeln med en tigersåg .
4

Skjut plattjärn under varje halva av snittet brädan och bänd upp . När tröskeln är pried upp , kommer fönstret glida fritt från fönsteröppningen .
5

Dra fönstret från fönstret öppnas från utsidan av huset . Var försiktig så att du inte skadar utsidan av huset som du drar fönstret från öppningen . Ställ in fönstret åt sidan . Du kan välja att antingen kasta hela fönstret eller ta bort bågen och sälja den till en bärgning gård .
6

Ta bort alla herrelösa spikar från den borttagna fönsteröppningen med en spik avdragare . Borsta bort skärpe styrelser runt öppningen med en stålborste .
7

Caulk längs basen av fönsteröppningen med hjälp av en täta pistol försedd med fönster och dörrar täta . Applicera en generös sicksack sträng av täta längs basen av fönsteröppningen .
8

Sväng byta fönster i fönsteröppningen från utsidan . Seat tröskeln ordentligt över basen av fönsteröppningen så att den vilar på pärlan av täta .
9

Placera en nivå över den övre delen av fönsterbrädan . Justera fönstret för nivå genom att skjuta trä shims under tröskeln .
10

Drive belagda skruvar genom centrum på tröskeln in i fönsterkarmen basen var 4 till 6 inches med en skruvdragare . Såga av ändarna på trä shims jäms med utsidan av huset med hjälp av en handsåg .
11

Fyll i eventuella luckor på undersidan av tröskeln med expanderande spray skumisolering . Låt isoleringen härda i 24 timmar och trimma den jäms med utsidan av huset med hjälp av en mattkniv . Addera