Hur Bakgrund Corners och runt Trim

Såvida du tapetsering ett runt rum , är du skyldig att slå en hörna till slut " och förmodligen ett fönster eller en dörr också. Känn dig inte hörn själv ; här gör du för att hålla going.Things du behöver
tapetklister
Razor Knivar
Trimning Knivar
Bakgrund Review Sax
nivåer
spackel
Show Fler Instruktioner
Corners
1

Använd din trimknivför att trycka på tapeten i ett inre hörn och skär den med rakhyveln , behandla papperet precis som om det var på väg mot taket eller Baseboard . ( Se " Så att hänga Wallpaper " under Relaterade eHows . )
2

Smooth ner hela remsan , sedan skala tillbaka den från hörnet några inches . Addera 3

Rita en ny lod på den intilliggande väggen med vattenpass , mäter ut från hörnet bredd - minus en halv tum eller så - . av en bit tapet
4

Rada upp nästa bit tapet till detta lod och tillämpa mot hörnet , som om det inte fanns något hörn , matchar mönstret , och låta den extra pappers floppen över hörnet .
5

Använda trim kniv igen , skär den andra pappersremsa bara lite bredare än hörnet ( med 1 /16 tum eller 1/8 tum ) , och släta ut papperet tätt in i hörnet . ( Var försiktig - som alltid - . Inte trycka för hårt med rakhyveln , eller du kommer att skada väggen )
6

Lap den första delen ( som du hade dragit tillbaka några inches ) över den andra delen ; Detta kommer att säkerställa att om papperet krymper , kommer ingen lucka visas mellan de två remsorna .
7

Tryck ner papperet och rensa bort häftmassa som har pressats ut .
8

Använd samma grundläggande strategi för ytterhörn , kanske med hjälp av en linjal för att hålla din rakkniv skär rakt .
dörr-och fönsterkarmar
9

När du når en bit av trim , släta ner papperet mot trim så gott du kan .
10

Använd en sax för att klippa bort det mesta som floppar över trim , vilket innebär att endast ca 2 inches att arbeta med .
11

om trim gör ett hörn sväng ( till exempel gå från vertikalt till horisontellt ) , gör en diagonal klippa i tidningen , från där papperet rör vid hörnet , och går ut till kanten av den återstående tum eller två . Detta gör det möjligt för papperet att lägga plattare .
12

Smooth ner pappret igen , och , med hjälp av din trim kniv och rakblad , skär papperet mot trim som du gör mot taket eller Baseboard .
Addera