Hur man tar Wall Border Av en Wall

Ett ​​snabbt sätt att uppdatera alla rum är att ta bort väggen gränsen . Det enklaste sättet att ta ner tapeter gränsen är att använda en kläder ångbåt . Det är snabbt, enkelt och bäst av allt - det finns inget kladd . Läs vidare om hur man tar vägg gränsen utanför en vägg . Detta är vad du behöver
Kläder Steamer
Skur verktyg
Kitt kniv
Visa fler Instruktioner
1

Det enklaste sättet att ta bort tapeter gränsen är att använda en kläder ångbåt . Förbered ångaren enligt tillverkarens anvisningar . En handhållen eller personlig ångbåt kommer både arbete .
2

Medan du väntar på din ångbåt för att värma upp , peta hål i väggen gränsen med hjälp av en tapet scoring verktyg . Tryck inte för hårt eller du kan skada väggen under gränsen . Du behöver inte en massa hål , precis så att ångan kan komma under gränsen och lossa limmet . Addera 3

När ångbåten är trevlig och varm , är det redo att börja avlägsna väggen kant . Börja med att placera ångaren trollstav så nära gränsen som du kan utan att röra den. Det är bäst att börja på en söm i rabatten . Som ångaren värmer väggen gränsen lim , kommer den att börja dra av muren . Det kommer inte att skada väggen om du rör ångbåten direkt till det , men du kan blockera själva ångan från att komma under tapeten gränsen .
4

Håll ångaren stav i ena handen . I det andra , försiktigt använda en metall spackel för att stimulera avlägsnandet vägg kant . Var noga med att inte gräva i väggen papper , vill du inte att göra bucklor i gips .
5

Arbeta i små områden , upprepa steg 3 och 4 tills hela tapeten gränsen har tagits ner . Addera