Vilken typ av lim används för att Patch Bakgrund

? Om dina tapeter behov lapp eller reparation , kan det göra hela rummet ser illa . Du kan patcha eller fixa tapeter enkelt genom att använda rätt lim och verktyg . Pre - klistrat Wallpaper

flesta tapeter idag säljs i en pre - inklistrad version . Om din tapet mönster finns pre - klistrat , köpa vad du behöver för lappning och skär mönstret noggrant för att matcha det område som behöver repareras .
Vinyl - till - vinyl Adhesive

Vinyl - till - vinyl lim fungerar bra att ansöka på nytt tapeter och är att föredra framför sömmen sealer . Sprid lite av limmet till tidningen och låt det sitta en timme tills det blir tjockt och klibbigt .

Pout lite vatten på baksidan av tapeten för att mjuka upp det lite , sedan använda vinyl - till - vinyl bindemedel på den sidan och även i väggen med en spatel . Sedan tar tapeter och placera den på väggen där du vill ha den , och trycker på tapeten försiktigt .

Lim Insprutare

bubblor i ditt tapeter , gör ett lim injektor dig att injicera tunga lim direkt in i bubblan . Tunna limmet med vatten innan du lägger den i injektor spruta limmet så det kommer att flyta lätt . Squirt limmet in i tapeten bubblan , sedan rulla den platt med en söm rulle . Addera