Hur Dreva Dusch Plattsättning

är dusch kakel kopplas samman med fogmassa ( en form av cement ) som fyller mellanrummen mellan plattorna och skapar en slät , fast vägg . Däremot injekteringsbruk inte bra i de inre hörnen av dusch - de linjer som går längs bottnarna och sidorna av duschväggar. Väggarna kan röra sig något över tiden , vilket gör att bruket att knäcka . Caulk flyttar med väggarna och stänger ute fukt , en avgörande fråga med dusch tiles.Things Du behöver
SPACKEL
Caulk
Caulk pistol
Brukskniv Billiga 3 - tums spik
Regelbunden sked
Visa fler Instruktioner
1

Installera och injekteringsbruk din dusch kakel , fogning endast de platta spann och inte utrymmena längs innerhörn mellan väggarna och runt kanterna på golvet. Kör din spackel inuti dessa linjer för att ta bort eventuella strö injekteringsbruk som får in det . Låt bruket set i 24 timmar .
2

Ladda ditt täta pistol med en täta rör. Skär av toppen på tuben med en mattkniv , vilket gör snitt i 45 graders vinkel med en 1/4-tums hål . Addera 3

Pierce den inre tätningen av täta röret genom att trycka på en 3 -tums spik i det. Kläm täta pistolens avtryckare för att driva ut lite täta från slutet . Tryck på knappen för tryckareni slutet av vapnet för att stoppa täta .
4

Placera spetsen på täta röret på ena änden av de första raderna du kommer att täta , håller pistol på ungefär en 45 - graders vinkel , så det skär i änden av röret sitter platt på linjen .
5

Tryck in avtryckaren på pistolen för att starta täta flödet . Dra pistolen sakta bakåt längs linjen , fylla den med täta i en jämn sträng . Stoppa flödet i slutet av raden genom att trycka på tryckaren.
6

Blöt din sked genom att hålla den under vatten från diskhon kran . Kör på baksidan av sked längs täta linjen , från början till slut , för att få linjen platt och smidig i hörnet .
7

Upprepa för varje öppen linje . Låt täta för att ställa i 24 timmar . Addera