Daisy Scout Petal Idéer

Daisy scouter är tjejer bara början på scouting programmet , oftast på dagis eller första klass . En del av att vara en Daisy Scout tjänar kronbladen för Daisy emblem . Varje kronblad är en annan färg och representerar en annan del av Girl Scout -kod . Vissa aktiviteter för att tjäna ett kronblad kan göras individuellt , medan andra kan tjänas som en trupp . The Blue Center

blå center representerar " löfte " och är en av de första kronbladen Daisy spanar tjäna genom att lära av Girl Scout löfte samtidigt som du håller upp sina mittersta tre fingrar . Föräldrar och truppledarekan hjälpa dem att lära löftet genom att säga det vid varje möte och arbetar på det hemma .
Ljusblå Petal

ljusblå kronblad representerar " ärlig och rättvis . " För att tjäna detta kronblad behöver Daisy Scout att förstå begreppen sanning och rättvisa . En aktivitet är att ge varje flicka , men en, en bit godis . Se hur flickorna reagerar och fråga dem varför det är inte rättvist för en tjej som ska lämnas ut . För ärlighet , läsa berättelsen om " Pojken som ropade varg " och sedan leda en diskussion om varför det som pojken gjorde var fel . Be tjejerna att dela gånger de hade svårt att vara ärlig . Addera The Yellow Petal

Den gula kronblad representerar " vänliga och hjälpsamma . " För vänlig, träffa en annan trupp och koppla ihop varje flicka med en tjej hon inte vet i den andra truppen . Låt dem arbeta tillsammans på en aktivitet , till exempel att skriva en dikt eller gör ett pussel . För hjälp , tilldela varje flicka att hjälpa till med att sätta upp och städa upp på ett möte eller be tjejerna att göra en extra syssla hemma i en vecka .
Spring Green Petal

vårgrön kronblad representerar " hänsynsfull och omtänksam . " För denna kronblad överväga att arbeta tillsammans som en trupp för att göra kort för en lokal pensionärs center eller vårdhem . Baka kakor att gå med korten , leverera dem personligen till pensionärer och spendera lite tid med dem .
Red Petal

röda kronblad representerar " modiga och stark. " För modig , uppmuntra varje flicka att prova något nytt , oavsett om det är en ny mat , en ny frisyr eller stå upp och sjunga framför trupp . För stark , förklara vikten av motion och be varje flicka att ge upp TV eller dator tid att träna varje dag . Besök ett lokalt gym och ha en personlig tränare prata med tjejerna om vikten av motion för att hålla kroppen stark .
Orange Petal

Den orange kronblad representerar " ansvar för vad jag säger och gör . " Be varje flicka att göra ett löfte om att göra något för en vecka , till exempel att göra en extra knepig runt huset , göra läxor utan ett väsen eller inte slåss med ett syskon . Låt dem göra ett certifikat som anger deras löfte och sedan ge det till sina föräldrar . Om flickan slutför uppgiften , moder skyltar off på certifikatet . Köpa och sälja The Magenta och Purple Petals

magenta kronblad representerar " respekt myndighet ", och den lila kronblad representerar " respektera mig själv och andra . " För att respektera myndighet , ta barnen på en rundtur i en polisstation eller ha en polis komma till mötet för att diskutera vikten av att respektera myndighet . För att respektera mig själv och andra , har en diskussion med tjejerna om att respektera sin egen kropp och tillhörigheter samt andras. Införliva respektera andra känslor också.
Gröna Petal

gröna kronblad representerar " använda resurser på ett klokt sätt . " Be tjejerna att samla saker från hemmet som annars skulle vara skräp , såsom pappershandduksrullar, spelpjäser från ett spel som inte längre har alla delar , vattenflaskor eller flingpaket . Har flickorna föra objekten till nästa möte och gör skulpturer ur sina samlingar .
Rose Petal

rosenblad representerar " göra världen till en bättre plats . " Ordna för truppen att göra något i samhället . Några idéer är att plantera blommor i en kyrka , bygdegård eller kommunhuset eller plocka upp skräp i en park . Samordna dina aktiviteter på Earth Day eller din mötesdag närmast Earth Day , vilket är 22 april.
Violet Petal

violetta kronblad representerar " vara en syster till varje Girl Scout . " För att tjäna detta blomblad , kan du hitta en annan Daisy trupp i en avlägsen plats och para ihop tjejerna som penn kompisar . Gör swappar - Special Whatchamacallits Kärleks Nålas Någonstans - för en annan trupp . Överväga att införliva färg violett i swappar för att återspegla den violetta kronblad de tjänar . Addera