Riktlinjer gällande Snow Removal & amp ; Mail Delivery

Medan postbäraresträva efter att dela ut post under eller efter en snöstorm , de är inte skyldiga att göra det till fastigheter där det finns farliga förhållanden - såsom isiga steg , snö fyllda banor eller isiga överhäng . The US Postal Service accepterar generellt brevbärarens bedömning av vad som utgör en fara . Det är ditt ansvar att se till att din brevlåda är säkert åtkomlig om din post gick till din dörr eller levereras fastighetsnära som en del av ett drivet rutt.
Vandringsleder

Om din brevbäraren levererar normalt till din dörr , skotta trottoaren framför ditt hus samt en väg från trottoaren till din dörr eller veranda . Applicera is smälta eller salt till denna väg för att förhindra isbildning och kolla dagligen för att se till att snödrev och andra förändrade förhållanden inte har skapat nya risker . Alltid salt målade verandor och steg eftersom de är särskilt hala när de är våta eller isiga och överväga att installera gummistöddamattor och slitbanor . Tydliga veranda tak och andra överhäng av ackumulerad snö , om de utgör en fara och du kan rengöra dem säkert .
Curbside Leverans

Gräv ut din brevlåda om den plöjs in och skapa tillräckligt utrymme för din operatör för att på ett säkert sätt dra upp till och sedan bort från din brevlåda . Om brevlådan är skadad eller tas bort av en förbipasserande snöplog , kontakta de lokala myndigheterna om att ersätta det - kommunerna har olika riktlinjer och processer för att ersätta brevlådor skadats av plogar
Köpa och sälja .

Vorherige Seite

No