Hur Lay Sticky Rubber Roof Sealer

Platta tak , t.ex. de som finns i sydvästra arkitektur kräver ett skyddande skikt för att förhindra läckage in i hemmet . Med jämna mellanrum , en ny skyddsrock, eller gummi tak , måste tillämpas som en normal del av hemmet underhåll . Du kan behålla ett läckagesäkert tak med hjälp av klibbigt gummi tak sealer för att skapa en skyddande barriär mellan tak och fukt . Detta är vad du behöver
Utility kvast
Sopskyffel
Gummiduk
Flytande gummi tak lim
Roller med förlängningsskaft
Visa fler Instruktioner
1

Förbered takytan för gummi tak ansökan genom att rengöra den först . Sopa din platta taket med ett verktyg sopborste och skyffel för att ta bort skräp . Om taket är blött , låt det lufttorka helt .
2

Börja i ena kanten på din platta tak och börjar rulla ut gummiduk för att täcka hela taket yta , se till kanterna sträcka sig upp de yttre sidorna av taket genom att 2-3 inches. Låt gummiduk sitta i 30 minuter för att koppla in i takets yta . Addera 3

Bestäm vilken del av det platta taket som du vill arbeta med först . Vik gummiduk tillbaka på sig själv för att exponera det området .
4

Applicera flytande gummi tak lim på en roller med förlängningsskaft . Sprid limmet över den exponerade takytan med rollern , tillämpa mer lim som behövs för att täcka ytan . Applicera den klibbiga lim på den del av vikta gummiduk som täcker ytan .
5

Unforld den gummiduk och lägg den på klistertäcktayta . Använd dina händer för att jämna ut ytan , med start från takets kant och utjämning utåt . Arbeta snabbt men varsamt för att du jämna ut eventuella rynkor eller bubblor i gummiduk .
6

Upprepa steg 3 till 5 för eventuella återstående delar av gummiduk som måste följas takytan . Addera