# >> Hem Trädgård >  >> Home Repair & Maintenance >> VVS >>

Hur man singel runt metall VVS Rökkanaler

VVS - värme , ventilation och luftkonditionering - system har en mängd olika ventilationskrav som måste sträcka sig utanför hemmet , ofta genom taket . När ventilationen sträcker sig genom taket , måste installatörer vidta särskilda försiktighetsåtgärder runt öppningen för att förhindra att taket läcker uppstår. Försiktighetsåtgärderna omfattar installation av korrekt blinkande och korrekt positionering av omgivande bältros så att regn vattnet rinner bort ifrån skorstenen . Fästa bältros är en okomplicerad uppgift som kräver endast grundläggande takläggning leveranser till accomplish.Things Du behöver
Ladder
Bältros
Brukskniv
takspik
Hammer
Flue blinkande
Krita
tak cement
Visa fler Instruktioner
1

Lokalisera en jämn yta på marken bredvid den hem och ställa upp en stege så att den är robust . Klättra upp på taket och gå försiktigt till platsen för skorstenen som du installerar bältros runt .
2

Leta upp den senaste installerad singel och placera en annan man precis bredvid den. Skär singel med en mattkniv tills den passar runt rökröret . Fäst bältros använda takläggning naglar , placera en högst upp till vänster , överst i mitten och upp till höger i singel med hjälp av en hammare . Addera 3

Installera ytterligare bältros på samma sätt runt rökröret , skär dem med en mattkniv när det behövs , så att de passar kurvan av röret .
4

Vrid metall rökkanal blinkar upp och ned och placera den över rökröret . Trace i ytterkanten med en bit krita och lyft sedan blinkande upp . Applicera tak cement till omkretsen av det område där den nedre delen av den blinkande kommer att sitta .
5

Placera blinkande över röret och bältros . Lyft upp bältros ovanför den övre kanten av den blinkande och skjut metall kanten under den så att bältros låg ovanpå . Tryck ned den nedre delen av den blinkande att ansluta sig till den underliggande tak cement och singlar.
6

Undersök bältros på toppen och sidorna av blinkande och trimma bort dem dessutom som behövs så att de ligga platt och inte trycka metallröreteller blinkande upp från taket .
7

Fäst blinkande till bältros använda takläggning naglar på varje sida och varje nedre hörnet med hjälp av en hammare .

8

Applicera mer takläggning cement på toppen av varje spikhuvudet till vattentäta hålen . Addera