Home & Garden >> Hem Trädgård >> Home Repair & Maintenance >> VVS >> Content

Hur du ändrar en Wall toalett till en golv Toalett

Vägg toaletter införliva dolda spolcisterner för att ge dem en smal utseende som kan passa in enkelt med mindre badrum . Det kan dock finnas tillfällen då du vill ändra en vägg toalett till en golvtoalett. Det enklaste sättet att göra detta , utan att behöva riva upp ditt badrum golv , är att installera en bakåtvattentoalett. Dessa toaletter spola horisontellt , istället för rakt ner , som i de flesta vanliga toilets.Things du behöver
skyddande folie
Wrench
Hylsnyckel
Grout såg
Rotary - skärande verktyg
Chisel
Jigsaw
Keyhole såg
Hacksaw
Pipewrench
PVC primer och cement
Pipe förening
Pipe klykan (PVC eller metall ) katalog kopplingar (PVC eller metall ) < br > Bak - wC
Marker
Silikonfett
borrmaskin och bits
vattenförsörjning ventil
Vatten - matningsslang
Visa fler Instruktioner
Ta bort Vägg Toalett
1

Stäng av vattenförsörjning ventil för väggtoalett. Exakt var det är beror på vilken typ av vägg - WC installation du har . Vissa väggtoaletterhar vattenförsörjning ventil nås via en panel i väggen ovanför toaletten eller på en central plats . Vrid ratten så långt till höger för att stänga av vattentillförseln .
2

Spola toaletten för att avlägsna vattnet inuti . Addera 3

Placera skydds skotning på badrum golvet nedanför väggen toaletten . Ta bort alla lock som täcker väggen bultarna med en skruvmejsel . Använd en skiftnyckel eller hylsnyckel för att lossa skruvarna som håller toaletten på plats på väggen . Dra försiktigt toalett utanför avloppsröret och ställ på plåt .
4

Ta väggen bakom toaletten . Svårigheten med detta steg beror på ditt väggmaterial . På kakel väggar , ta bort kakel injekteringsbruk runt kakel torg i ett område ungefär bredden på toalettsitsen , upp till ca 2 meter på väggen , med en injekteringsbruk såg eller roterande skärande verktyg . Bänd plattorna med en kofot eller stämjärn . Avlägsna stödskivan (eller gips, i fallet av en vägg utan plattor) genom att skära bort den från väggen med en sticksåg eller figursåg att exponera tanken inne i väggen.
5

Lossa kopplingar vid toppen och botten av tanken med en skiftnyckel . Använd en skruvmejsel eller skiftnyckel för att lossa bultarna eller skruvarna som håller tanken på plats mellan reglarna . Dra ut tanken ur väggen .
Installera Golv Toalett
6

Consult bak - flush instruktioner wc - installation för att ta reda på höjden av avlopp - inloppet röret. I vissa fall kan detta matcha höjden på vägghängd toalett och ingen ytterligare justering behövs . Om inte, flytta garderoben inloppet till önskad höjd . Använd en bågfil ( PVC ) för att skära ut det gamla inloppet , sand ner rören och installera en ny wye gemensamt i rätt höjd , cementering av PVC på plats med primer och cement . För metall garderob rör , använd en rörtång för att lossa stacken kopplingen ovanför och nedanför den gamla garderoben inloppet . Lägg några kopplings förlängningar efter behov . Applicera rörpreparat på gängorna på rören och skruva ihop igen.
7

Route den vattenmatningsledningenned till botten av väggöppningen . Lägg reducerande kopplingar till den vattenmatningsröretoch fötter röret ner till basen av väggen. Fäst en 90 - graders böj i botten av röret, så att det kan sticka igenom väggen .
8

Ersätt väggöppningen avlägsnas för tanken med bärplatta . Kapa brädan till rätt storlek för att passa mellan reglarna , och säkra med specialskruvar . Float och tejpa alla exponerade kanter med fogmassa . Om så önskas tillämpa kakel cement och kakla väggen. Komplett genom att fylla i mellanrummen mellan plattorna med fogmassa .
9

Slip flänsar över vattenmatningsröretoch toaletten - stacken öppning . Anslut en vattenmatningsventiltill vattenmatningsröret.
10

Skjut bak - spola toalettstolen över toaletten - inloppsröret . Markera genom hålen i botten av toalettbasen för bultarna. Ta toalettstolen .
11

Använd en borrmaskin och borra genom golvet till djupet av toalett - base bultar . Infoga ankare i hålen .
12

Applicera silikonfett på toaletten - inloppsröret . Skjut skålen på plats . Fäst på plats med basta bultar.
13

Placera toalett tanken ovanpå skålen. Fäst med tank bultar och en skiftnyckel .
14

Anslut en flexibel vattenmatningsröretfrån vattenförsörjning ventil till toalett tanken . Dra åt med en tång . Öppna vattenförsörjning ventil genom att vrida det hela vägen till vänster .
15

återställa vattenförsörjningen . Låt toaletten fylla upp , spola sedan och leta efter läckor . Dra åt alla kopplingar vid behov . Addera

från:http://hem.98905.com/home-repair-maintenance/plumbing/1012076699.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.