# >> Hem Trädgård >  >> Home Repair & Maintenance >> VVS >>

Stickning Toalett blandningsventiler

Shunten i din toalett hjälper till att reglera vattentemperaturen i både toaletten och resten av ditt hus . Denna ventil blandar varmt och kallt vatten tillsammans så att vattentemperaturen i toaletten förblir konstant . Dessutom slutar det varmt vatten från att rinna igenom dina rör om vattentemperaturen är för varmt så att du inte bränner dig . Om shunten misslyckas , kan vattnet bli för varmt eller för kallt . Toalett Flapper Problem

shunten kommer ofta verkar misslyckas om det finns ett problem med din toalett stängnätet . Om klaffen inte skapar en ordentlig tätning mellan toaletten och VVS-system , vatten läcker ut ur toalett tanken i skålen . Toaletten klaff drar generellt detta vatten från varma vatten i blandningsventileni stället för kallt vatten i tanken . Således kommer vattentemperaturen i din skål gradvis stiger .
Fyll Ventil Sticks
p Om ditt lystmäte ventil pinnar eller inte helt nära, går för mycket vatten i din skål och shunten kan inte fungera korrekt. Som med toalett klaffproblem, fyll ventilproblem leder ofta till vattnet i din toalett är för varmt . En stadig leverans av vattenläckor på grund av påfyllningsventilenproblemet , och detta vatten tenderar att vara varmt vatten i stället för kallt vatten .

Symtom
p Om ditt shunten är stickning eller finns det ett annat problem , ser du vattenkondensepå sidan av din toalett . Du kan också hända att vattnet i andra delar av ditt hem är för varmt ; du kan behöva justera din dusch vattentemperaturen eller inte kan få kallt vatten när du tvättar dina rätter . En fast blandningsventil orsakar också på toaletten för att spola mycket högt .
Vikten

Även vattentemperaturen i din toalett inte kan verka som en viktig fråga , bör du ta hand om blandningsventilproblemdirekt. Om vattentemperaturen blir för varmt på grund av att en blandningsventil problem , kan du eller dina barn bränner sig när du använder vatten . Dessutom föder varmvatten bakterier och sjukdom. Detta är särskilt ett problem runt toaletten , eftersom du gör dig av ohälsosamma avfall inom detta område . Addera