Hur Spray Paint : Det är All In The Wrist

Nästan varje gång jag går in i den lokala hem center , jag bris genom mittgången med alla sprutlackeringsfärger för att se om de har några nya och spännande färger

det verkar som jag alltid komma med något att sprayfärg , oavsett om det är en bildram som vi hittade på en loppmarknad eller en helt ny post som vi hittade på rea , men var bara inte rätt färg .

jag måste ha 30 till 40 delvis används burkar sprayfärg redan , men på något sätt känner jag bara ett behov av att se om jag saknar något , antar jag .
Jag tycker sprutmålningbåde frustrerande ( ibland ) och mycket givande ( oftast ) . För mig finns det inget som gör ett beat - up - ser objekt ser ut som ny igen helt enkelt genom att spraya lite färg på it.Things Du behöver
Noterat i text
Visa fler br
1

Säkerhet och förslag :
Läs alla sprayburk etiketter för riktlinjer om skyddsutrustning , förvaring av burkar , etc.

utför alltid sprutmålningsverksamhetutomhus
<. p> Försök inte att spraya måla föremål eller andra föremål inuti ditt hem . Du kommer att ha färg överallt , oavsett hur mycket man än försöker att undvika det !

Undvik de verkliga billiga sprayfärg . De flesta av dem är mycket mer benägna att köra , och det bara inte är värt att spara några cent , åtminstoneför mig !

Jag skulle mycket hellre betala mer om jag vet att jag kommer att kunna bekvämt använda den ! . utan rädsla för den igång överallt

de flesta hem - centra bära anständiga sprayfärg , även i deras lägre prisklasser
2

kom igång :
gång du har valt och köpt färg , är du redo att sprayfärg ett objekt behövs

artiklar : .
burkar sprayfärg

objektet som skall sprej

Tråd eller snöre att dra in objekt som ska spray målade ; eller , tidningar att placera på marken under objektet , om objektet är att vara spray målade från ovan ( en teknik som ger en självutjämnande effekt och hjälper till att förhindra körningar , speciellt på större ytor ) .

placera utomhus för att hänga eller placera föremål som skall spray målade , bort från bilar , hus , buskar , uppfart , trottoar eller något annat som du inte vill måla på ( från sprutdimma ) . Addera 3

Beredning av objektet som skall sprej :
Var noga med att rengöra föremål som ska målas före sprutmålning
p Om det finns någon lös eller flagn befintlig färg , stålborste och skrapa bort som . . mycket av det som du kan
4 p Om du ska spraya måla en svävande föremål , så här:

Börja med att trycka på sprutmunstycketpå burken i en riktning bort från allt , bara för att få en känsla för hur sprayen ser ut , så du kommer att bättre kunna styra den .

Håll burken ca sex till åtta inches från objektet , och börjar på toppen av objektet , spreja på ett smidigt och " inte alltför långsamma , men inte alltför snabb" och tillbaka horisontell rörelse , rör sig nedåt mot botten av objektet med varje pass .

Försök inte att täcka alla existerande färg med de första passager av din sprutmålning ; flera ljus rockar är mycket bättre än en tung en!

Arbeta dig runt objektet i samma och tillbaka horisontella rörelser tills du har sprej målat din första tunt lager på hela objektet .

Beroende på själva formen på objektet , kan du behöva spraya måla under och /eller topp med samma teknik , men uppenbarligen vid olika infallsvinklar .

Låt ditt första spray målade pälsen torka minst fem minuter , sedan upprepa tekniken med din andra ( ljus ) päls .

sedan, efter torkning i ytterligare fem minuter , applicera ett tredje skikt på samma sätt .
5

Om du ska spraya måla ett objekt på marken ( på tidningar , förstås ! ) :

Börja med att trycka på sprutmunstycketpå sprayburk i en riktning bort från allt , bara för att få en känsla för hur sprut ser ut , så du kommer att bättre kunna styra den .

Håll burken ca åtta till tio inches ovanför och parallellt med det objekt som skall spray målade .

lätt sprayfärg din första lagret med fram och tillbaka rörelse över hela den exponerade ytan ( s) .

Försök att hålla din burk på samma avstånd från objektet genom dina sprut motioner för att säkerställa lika täckning som du gör varje pass .

Låt ditt första spray målade päls att torka i minst fem minuter

Upprepa processen med ett andra tunt lager , sedan en tredje om det behövs

Anmärkning : . Sprutmålningi denna position gör att du kan översvämma ett objekt med färg ; särskilt användbart om objektet har plana ytor där färgen kan själv nivå utan att orsaka pölar eller springer .

Var försiktig att du inte över - översvämning objektet , eftersom det kan orsaka torkproblem.

6

rensning :
En av de trevliga sakerna med sprutmålning är rensningen . Det är oftast minimal ( om du har förberett enligt beskrivningen ) .

Enkelt uttryckt tillbaka locket på burken och lägger burken i en säker lagringsplats ( läs kan etiketter för riktlinjer) .

Sedan, när din spray målade objekt är torr nog att hantera , lägga undan din tråd eller sträng galgar och avyttra din begagnade tidningar , trasor etc.