Home & Garden >> Hem Trädgård >> Home Repair & Maintenance >> Målning >> Content

Hur man målar över Waxed venetianska gips

true venetianska gips har en djup , transparens och glas - mjuk konsistens som är inget annat än häpnadsväckande . Det finns inget mysterium om varför det har varit älskad i århundraden , men det är inte helt klart varför någon skulle vilja täcka venetianska gips . Gör - det-själv venetianska gips är inte riktigt lika smidigt , eller rik , även om många kit inkluderar tonade gips och vax , som lyfter fram färgerna . Det är inte svårt att måla venetianska gips , men det tar lite prep arbete . Täcker venetianska gips som grovt är textur bör göras av en professionell för att undvika skadliga walls.Things Du behöver Mineral sprit
Clean , luddfria butiks dukar
dammask Flighter Palm Sander < br > 80 - och 120 - grit sandpapper
draperier
målar tejp
Alkyd eller kvarts primer
paint fack
Kant borstar
långskaftad färg rullar
Latexfärger < br >
Visa fler Instruktioner
1

Splash ca 1/4 kopp lacknafta på en ren , luddfri trasa . Gnid fuktad trasa mot väggen . Låt fläcken torka , och kontrollera om vaxet har tagits bort . Om den har , fortsätt tills den har helt skalat bort .
2

Fäst 80 - slippapper till handflatan slipmaskin och gå över väggarna lätt om lacknafta inte ta bort vaxet . Torka bort damm med en fuktig trasa .
3

Byt till 120 - grit sandpapper och gå över väggarna igen . Torka av dem med en ren trasa .
4

Sätt målartejp över eventuella lister , eluttag eller byta plattor som du inte vill få måla på , och satte draperier på golvet . < Br >
5

Häll några inches av alkyd -eller kvarts grundfärg i färgtråg . Använd kantborsteför att komma runt din målartejp och en långskaftad rullen att göra resten av väggarna . Applicera grundfärgen i ett tunt , jämnt lager . Låt det torka enligt tillverkarens anvisningar .
6

Fyll ett färgtråg ungefär halvvägs med latexfärg . Använd en ren kantborsteför att komma runt målartejp på trim . Måla resten av väggarna med en ren , långskaftad vals . Låt latexfärg torka enligt tillverkarens rekommendationer .
7

Ta bort målartejp medan färgen fortfarande är fuktig för att undvika att dra upp någon torkad färg . Använd kantborsteför att göra små reparationer om det behövs .
8

Applicera ett andra lager om du tror att rummet behöver det . Låt färgen torka över natten . Addera

från:http://hem.98905.com/home-repair-maintenance/painting/1012076028.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.