Beredningen av en metall dörr för målning

En attraktiv farstun med en inbjudande dörr kommer lockar vänner och familj i ditt hem . Den goda förberedelser och målning av metalldörren kommer att ge din farstun ett tilltalande utseende . Den extra tid och kraft det tar att förbereda dörren kommer att hjälpa till livslängden av dess färg jobb . En fullständig översyn av dörren och hårdvara kommer att uppdatera hela utseendet på ingången till ditt hem . Supplies

Vid uppdatering en metalldörr , kan du ha de nödvändiga verktygen för dörr bort och måla förberedelse till hands . Du behöver en hammare , skruvmejsel , borrmaskin och tång för dörr bort . En metallfärgskrapa, palm slipmaskin och knivfärgskrapagör beredningen av en äldre målad dörr gå smidigt . Primer coat dörren innan applicering av färgen som du har valt , men se till att du väljer rätt primer för den typ av metall för din dörr .
Dörr Borttagning

En metalldörrmålning projekt ska ha långvariga resultat , och som sådan , behöver du tillgång till hela dörren . Ta bort gångjärnsstiftenför att frigöra dörren från karmen med hjälp av en hammare , spik och skruvmejsel . När genomföra projektet , vara beredd att tillbringa några timmar renovera ytan på dörren . Ta bort sparkplåt , gamla weathers och hårdvara från dörrpanelen för att kontrollera om osynliga skador under. Rengör alla ytor och kanter på luckan för att ta bort smuts uppbyggd och lös färg .
Rust

skrapa bort eventuella peeling färg eller rostfläckar med en metallfärg skrapa och knivkantskrapa. Färg, rost och smuts kan orsaka skada under gångjärn , sparkplåt och dörrknoppenhet . En orbital palm slipmaskin är en tillgång för att skapa en slät yta när det finns rost uppbyggd på dörren .
Primer

Ron Joseph av målarfärg och beläggningar Resource Center meddelar att en aluminiumdörrkräver särskild vård , inklusive användning av syraetsningwash primer för att säkerställa att färgen kommer att hålla sig till ytan . Produkten är tillgänglig från industriella färgleverantörer . Applicera syraetsning till någon bar aluminium som du har utsatt när du tar bort rost och gammal färg . Primer färg är bäst appliceras i tunna skikt för att få en slät yta på alla metalldörr . Addera