Hur man hittar ett hus i Washington , DC

Att köpa ett hem är ett stort steg , oavsett om du är en pensionär med år av bostadsägande erfarenhet eller en ung första gången köpare . Val är din bästa bästa . Titta till flera källor för hem listor i Washington DC Instruktioner
1

Sök på nätet listor över fastigheter . Börja med webbplatser som tillåter dig att finjustera sökningen efter pris , storlek och geografiska läge . Titta också på Washington - specifika ställen ( se Resurser ) .
2

Granska annonser i Washington Post och Washington Times , de båda tidningarna med mest cirkulationen . Weekend upplagor tenderar att ha fler listor . Addera 3

Kontrollera uppgifterna om senaste hem försäljning i Washington DC Washington Post hem köpguide ( se Resurser ) är en värdefull informationskälla . Sök efter försäljning och skatteuppgifter om bostadsköp i huvudstadsregionen och använda den för att få en känsla av kostnaden och dynamik på marknaden . Du kan även begränsa sökningen till specifika gatan eller säljarens namn .
4

Kör genom stadsdelar som tilltalar dig . Detta kanske inte är det mest effektiva sättet att forskning , men det gör att du kan få en känsla för stadsdelar som du kan vara intresserad av , och komma över hus till salu som inte kan anges i andra källor.