Hur du ändrar Orientering på en kylskåpsdörr

Med de flesta nyare kylskåp , kan du ändra dörrorientering. Detta är perfekt för hem som har endast ett litet utrymme för att lagra ett kylskåp och begränsade alternativ om vilken väg dörren kan svänga . Du kan ta reda på om din modell kan vändas genom att titta på den motsatta sidan där gångjärnen är . Om du ser förborrade hål , har du tur . Om inte kan du behöva köpa ett kit från tillverkaren att ändra orientation.Things Du behöver
Sladdlös skruvdragare
Avfettning renare
Visa fler Instruktioner
1

Öppna kylskåpsdörren för att exponera gångjärnen . Om det finns bebyggda smuts , rengör denna med en avfettning renare så att du har enkel tillgång till skruvarna .
2

Ta bort alla objekt som lagras i dörren . Placera dessa åt sidan i en kylare till dess att projektet är klart. Addera 3

Ta bort skruvarna från toppen och botten av dörren . Ställ din sladdlös skruvdragare för att vända och ta bort skruvarna ut . Lägg dem åt sidan på en säker plats där de inte kommer att rulla iväg .
4

Ta bort gångjärnen från kylskåpet ramen . Följ samma procedur för att ta bort skruvarna ut . Hålla fast vid dem .
5

Placera gångjärnen på motsatt sida av dörren . Centrera dem över de förborrade hålen på ramen .
6

Sätt i skruvarna genom gångjärnen i ramen . Ställ din sladdlösa skruvdragare tillbaka till regelbunden och driver man skruvarna genom gångjärnen .
7

Håll dörren på plats mellan den övre och nedre gångjärn . Sätt i skruvarna du sätter undan tidigare och dra åt tills dörren är ordentligt säkrad .
8

Vänd placeringen av dörrhandtaget. Ta bort skruvarna från dörrhandtagetoch flytta den till andra sidan över de förborrade hålen . För in skruven genom handtaget i hålen och dra åt dem . Addera