Hur man installerar en akustisk Popcorn Tak

Byta gamla akustiska popcorn tak eller installera dem i nybyggnation är ett rörigt jobb men lägger den sista touch till ett rum . Att veta hur man blandar och spraya den akustiska popcorn taket är lätt så länge du har rätt verktyg och veta hur man använder them.Things Du behöver
Trappstege
spackel
Kitt kniv
draperier
Maskeringstejp
Paint kostym och glasögon
Hopper pistol och kompressor
Paint mixer
Tak konsistens
Visa fler Instruktioner
1

Fyll alla sprickor , bucklor eller brister i taket med vägg spackel . Applicera ett lager grundfärg och låt den torka i minst fyra timmar innan tillämpningen av den akustiska popcorn taket .
2

Låt ut målarens presenningar på golvet och hänga dem på väggarna för att förhindra splatter. Fäst med målare tejp och se till att det inte finns någon öppning för spray för att komma in . Addera 3

Sätt på målningen kostym, kåpan och skyddsglasögon för att skydda dig från den röriga sprayen . Bär en mask över näsan och munnen och band ärmar och byxor för att hålla sprayen från att komma in .
4

Blanda texturen i en stor hink med en blandning av lite fäst vid en borrmaskin . Fortsätt att blanda tills texturen har en tjock havregryn konsistens. Håll skopan täckt med en fuktig trasa för att hålla den från att torka ut under applicering .
5

Fyll tratten med textur och starta kompressorn . Öva dig genom texturen på en stor bit kartong tills du får önskat utseende .
6

Spraya uren på taket i långa slag som lätt täcker området . Fortsätt slag på den täckta väggen för att upprätthålla en jämn och konsekvent tillämpning .
7

Använd flera tunna lager tills taket är enhetlig . Med hjälp av färre , tyngre rockar gör att texturen att droppa och falla från taket . Addera