Hur man målar ett rum Gold

Målning ett rum guld tar lite extra ansträngning på grund av den tyngre partikel - lastad färg . Det viktiga är att hålla färgen blandas hela målningen för att säkerställa en jämn färg i hela rummet . För att hålla färgen ordentligt blandas bör en elektrisk färgblandare användas. Detta verktyg kan hittas på någon färg leverans butik . Tillämpning av guldfärg kan göras med en vanlig pensel och rulle , men ansökan teknik som används är något specialized.Things Du behöver
1 - gallon av guld - tonad färg
5 - liters hink
Electric måla mixer
roller skärm
Paintbrush
Handheld måla hållare
9 - tums roller , ram och 1/2-tums tupplur
Visa fler Instruktioner
1

Häll en liter färg i en fem - liters hink . Rör om färgen med hjälp av en elektrisk färgblandare var femte minut under hela målningen processen för att hålla färgen blandas .
2

Häll en halv liter färg i den handhållna färghållaren. Doppa penseln i färgen tills borsten på borsten är laddade med färg . Addera 3

Skär i hörnen av taket och väggarna med pensel , ludd färgen ut på väggar och tak minst fyra inches . Feather färgen för att se färgen är jämnt utspridda över ytan utan toppar eller dalar .
4

Fyll på rullen med färg , rulla bort överflödig färg på rullen skärmen . Sedan måla taket en rullbredddet på en gång . Rulla på lacken i en fram och återgående rörelse. Efter tillämpning av den andra rullbreddav färg, blanda de linjer mellan de första och andra rullbredder . Blanda alla efterföljande rader varje gång du lägger till en ny berg-och - bredd av färg tills hela taket är målat .
5

Följ anvisningarna i steg fyra för att måla väggarna i rummet i en upp och ner rörelse . Addera