Home & Garden >> Hem Trädgård >> Home Repair & Maintenance >> Inomhus Hus Målning >> Content

Hur man målar dina infälld belysning Baffel

Infälld belysning bidrar till rummets inredning . Denna typ av belysning innebär lampor installeras strategiskt runt taket för att förbättra stämningen i rummet . Installera infälld belysning kräver att skära hål i taket . När ljusen har installerats , är det sista touch för att placera en skärm runt kanten av ljuset så att den smälter in i taket . När det är dags att ändra färg på ett rum eller att måla om taket är det nödvändigt att måla bafflarna som well.Things Du behöver
skruvmejsel
Kitt kniv
Trappstege
Arbetsbänk
Tidningen
allrengöringsmedel
Duk , trasa Fynd gryn av sandpapper
akryl latexspray primer eller själv- etsande primer
akryl latex sprayfärg
Visa mer instruktioner
1

Stäng av strömmen till bafflarna . Låt glödlampor svalna och sedan ta bort dem .
2

Skapa ett område att arbeta på bafflarna . Området bör vara väl ventilerat och väl upplyst . Placera tidningen ner på arbetsbänken före målning för att skydda arbetsytan . Addera 3

Bänd bafflarna löst genom att föra in en skruvmejsel eller kanten av en spackel mellan kanten av baffeln och taket. Bänd försiktigt baffeln upp . Det är fäst på plats med en fjäder eller klippet. Försiktigt haka och ta bort mellanväggarna .
4

Spray bafflarna med ett universellt rengöringsmedel och grundligt torka dem rena med en trasa .
5

Slipa försiktigt plast klaffar med 400 grit sandpapper . Slipa bafflarna ger bättre vidhäftning till grundfärgen och måla . Hoppa över detta steg om bafflarna är metall istället för plast .
6

Spray bafflarna med 2-3 lager med grundfärg . Använd själv etsning primer för metallväggar. En akryl latex primer fungerar bra på plast . Skaka burken väl och håll munstycket 6-9 inches ovanför baffeln som du tillämpar primern . Besprutning ljusa rockar förhindrar primern från att köra eller bygga upp för mycket fläckar . Låt primern torka innan du applicerar en annan jacka .
7

Slipa försiktigt bafflarna med 800 sandpapper tills de är mjuka att beröra .
8

Måla bafflarna med akryl sprayfärg . Följ samma teknik som används i steg 6 för priming bafflarna . Applicera flera tunna lager , vilket gör torktid mellan lagren .
9

tillbaka bafflarna i taket och ersätta glödlampor . Slå på strömmen . Slå på belysningen och granska din lack . Addera

från:http://hem.98905.com/home-repair-maintenance/indoor-house-painting/1012074194.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.