Hur man målar golven i en husbil

Golven i en husbil är oftast gjorda av en trä komposit -eller spånskiva . Dessa styrelser är en träprodukt hålls samman med lim . När en husbil är recarpeted det är alltid en bra idé att måla golven innan lägga ny matta . Målning kan eliminera lukt från husdjur och mögel . En trä primer är allt du behöver för uppgiften om du lägger mattan . Om golven inte kommer att heltäckningsmatta , behöver du en primer och en speciellt framtagen yta paint.Things du behöver
Trä kitt
Kitt kniv
Slipblock , 100 - grit
Vacuum
Ventilationsfläkt
Maskeringstejp , 2 - tums
Interiör trä priming måla
Paintbrush
Roller lock , 1/2-tums tupplur
9 - tums rullramen
Stativförlängare
Interiör golvbeläggning måla
Visa fler Instruktioner
1

Prep golvet genom att fylla eventuella hål med trä kitt . Applicera spacklet med en stel kanter spackel . Låt spacklet torka 24 timmar .
2

Sand kittet jämna med ytan på golvet med hjälp av en 100 -grit slipkloss . Addera 3

Dammsug hörnen och längs kanterna på golvet för att ta bort allt damm , smuts och skräp .
4

Kör en bit maskeringstejp runt botten av väggarna kring golvet för att inte måla splatter .
5

Öppna dörrar och fönster för att ge tillräcklig ventilation . Slå ett fan på om det är möjligt .
6

Häll 1/2 liter primer färg i målarens bottenplatta .
7

Ladda borsten av en pensel med primer och måla kanterna och hörnen på golvet . Måla en rak linje längs dessa kanter genom att trycka borsten på penseln i hörnen . Maskeringstejpen kommer att hjälpa till att hålla färgen från väggarna , men tryck inte för mycket eller färg kan rinna in under tejpen . Måla en ram runt på golvet , minst 4 inches från väggen .
8

Sätt tupplur på rullramenoch skruva förlängningen polen i rull ramens handtag .
9

Fyll på rullen med färg genom att doppa den i primer och sedan rulla den fram och tillbaka på pannan .
10

Promenera på väggen längst bort från utgången och börja rulla grundfärg på bredd golvet en vals i taget. Måla hela golvet . Kavla ut eventuella linjer i färgen orsakas av de överlappande rullkanter.
11

Rengör grundfärg ur rullen , pensel och färgtråg . Låt primern torka i 24 timmar .
12

Sand golvet med en stolpe slipmaskin utrustad med 150 - slippapper . Gör det lätt att undvika att slipa bort grundfärg .
13

Häll 1/2 liter täckfärg i färgtråg . Skär i väggen och rulla på golvet precis som du tillämpat grundfärg . Håll rullen våt hela målningsprocessen för att säkerställa korrekt täckning . Vänta 24 timmar .
14

Applicera ett andra skikt av täckfärg . Ta bort maskeringstejpen runt botten av golvet och städa upp dina verktyg . Addera