Hur man reparerar gamla Spadar

Spadar är nödvändiga när trädgårdsarbete eller slutföra projekt runt om i hemmet som att rensa skräp . Tyvärr kan skyfflar sönder eller skadas . Villaägare har två alternativ för att åtgärda problemet : att investera i ny spade eller fixa den gamla - utan att använda silvertejp . I själva verket kan lära sig hur man fixar en gammal spade spara pengar och bli en gör-det - själv-projekt . Detta är vad du behöver
Nitar
Träskruv
Ball - Peen hammare
Borra
Wheel kvarn
Visa fler Instruktioner
Skruv Handtag Spadar

1

Mät längden på spaden och observera där sprickan eller raster är belägna. Dessutom kontrollerar spade s spannmåls spår .
2

Kontrollera stilen på handtaget . En spade handtag kan nitas eller skruvas in i huvudet på spaden . Nyare skyfflar handtag skruvas in i huvudet . Addera 3

Köp ett nytt handtag till en spade med en skruv . Använd åsen ände och för in handtaget i skovel -uttaget. Sätt tillbaka skruvarna .
Nitade handtag
4

Placera spade halsen slutar i ett skruvstycke med nithuvudena i ett övre läge eller pekade mot taket . Kläm fast skruvstycket ordentligt runt halsen på spaden .
5

Skär eller slipa bort nitarna huvudet med en slipskiva bifoga till en borr .
6

Skjut gamla handtag ut ur bladuttagetoch avlägsna smuts , skräp och gräs från hals shovelhead . Sätt i det nya handtaget i halsen av spade uttaget .
7

Observera träfibrerna på handtaget och vrid handtaget så att de cirkulära eller ovala ringar är placerade på sidorna av handtaget .

8

borra i de ursprungliga hålen och ny trähandtag.
9

in niten i hålen och placera nithuvudena på toppen av ett skruvstycke . Knacka ändar niten med en hammare och platta nitar runt shovelhead att försäkra handtaget är säker på spaden . Addera