Hur man utvärderar Dragspel Orkanen Shutters

Utvärdera orkanen fönsterluckor kommer att säkerställa att du får de mest säkra dragspelsfönsterluckor och den bästa installationskvalitet. Dragspel luckor är permanent installerat över ett fönster eller en dörr öppnas , och du kan glida dem att stänga . De utvärderingsmetoder kan variera med lokala byggavdelningareftersom de har olika krav på de luckor som säljs och installeras i deras jurisdiktion . Detta är vad du behöver
Nivå
Visa fler Instruktioner
1

Titta efter etiketten produktgodkännandepå fönsterluckorna . Produktgodkännandeetikettenär oftast en silverfärgad dekal som har ett produktgodkännandenummer. Om det inte finns någon produktgodkännandeetikett, då produkten är inte testad av länet och är inte lagligt att installera .
2

Testa slutaren med en nivå . Sätt nivån på toppen av slutaren och se om det är rakt . Addera 3

Stäng slutare och utvärdera om den stängs korrekt . Behöver du använda för mycket kraft för att stänga den ? Detta kan vara ett tecken på att luckorna inte korrekt installerades .
4

Testa lås på luckorna . Använd knappen för att stänga fönsterluckorna . Försök att öppna fönsterluckorna , och se om låset har fönsterluckorna stängda . Om slutaren öppnas , är det mest sannolikt felaktigt installerade .
5

Ring den lokala byggavdelning och fråga dem hur många skruvar behövs per kvadratmeter slutare . Räkna skruvarna och se om de installatörer missat något . Addera