Stilar av orkanen Windows

Hurricane fönster är utformade för att förhindra påverkan från splittra en glasruta , och låta vinden i ditt hus . Detta kan orsaka en tryckförändringi ditt hus , vilket kommer att göra allvarliga skador på väggar och tak . Omfattningen av skador ses av södra USA gör orkanskydden god investering . Det finns flera stilar av orkanen fönster . Stor slagtålig

Stor slagtåligt glas är konstruerad för att tåla tunga bitar av skräp . Stora slagfönstertestas genom att träffas med 9 - lb . bitar av virke färdas i 34 km /h , enligt Hurricane.com . Dessa typer av fönster är konstruerade för att installeras på byggnader bottenvåningen , eftersom majoriteten av skadorna på marknivå är av stor inverkan . Dessa typer av fönster består av två bitar av förstärkt glas , med ett tydligt skyddande ytskikt inklämt däremellan .
Små Slagtålig

Liten slagtåligt glas testas genom att träffas med kullager som reser på 50 mph , enligt Hurricane.com . Liten slagtåligt glas är utformad för att installeras på de övre våningarna i ett hus , där det är osannolikt att stora skräp kommer att nå . Som med den stora slagtåligt glas är fönstret består av förstärkt glas med ett skyddsskikt däremellan. Båda typerna av glas är helt transparenta , vilket betyder att de fungerar som vanliga fönster i icke - orkansäsongen .
Persienner

Windows med jalusier bifogade är en billigare alternativet , även om faran är att vinden kan få mellan luckorna och glaset och dra jalusier utanför sina gångjärn . Fönster med fönsterluckor ger lite skydd än fönsterluckorna , vilket innebär att om en orkan slår när du inte är närvarande , är ditt hus oskyddad . Dessutom kan fönsterluckor vara en nagel i ögat . Fördelen med fönsterluckor är att du kan använda vanligt glas i fönstren .
Tung Frames

Du kan installera fönster med tunga ramar i samband med något av alternativen ovan . Tunga ramar hjälpa hålla fönstret på plats , och hindra den från att dras ut av vinden . Dock är styrkan hos ramen irrelevant om fönstret krossas av skräp. Tunga ramar är dyra att installera , och kan vara en nagel i ögat , men om dina fönster dras loss av vinden , kan trycket orsaka ditt tak eller vägg som ska tas bort . Addera